Abbrevations Questions and Answers updated daily – General Knowledge

Abbrevations Questions: Solved 228 Abbrevations Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, General Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Abbrevations Questions

21. What is the full form of CAPEX




SHOW ANSWER
Correct Ans:Capital Expenditures
Explanation:
Workspace



22. Which of the following is the correct option of CAGR




SHOW ANSWER
Correct Ans:Compounded Annual Growth Rate
Explanation:
Workspace



23. What does stands for PEST




SHOW ANSWER
Correct Ans:Political Economic Social Technological
Explanation:
Workspace



24. What is the full form of WC




SHOW ANSWER
Correct Ans:Working capital
Explanation:
Workspace



25. Which of the following is the correct option of CPA




SHOW ANSWER
Correct Ans:Certified Public Accountant
Explanation:
Workspace



26. Expand ETF




SHOW ANSWER
Correct Ans:Exchange Traded Funds
Explanation:
Workspace



27. What does stands for NPD




SHOW ANSWER
Correct Ans:New Product Development
Explanation:
Workspace



28. What is the full form of CR




SHOW ANSWER
Correct Ans:Concession Rate
Explanation:
Workspace



29. Which of the following is the correct option of AIDA




SHOW ANSWER
Correct Ans:Attention Interest Desire Action
Explanation:
Workspace



30. Expand ESOP




SHOW ANSWER
Correct Ans:Employee Stock Ownership Plan
Explanation:
Workspace



31. What is the full form of BDI




SHOW ANSWER
Correct Ans:Brand Development Index
Explanation:
Workspace



32. Expand CAGR




SHOW ANSWER
Correct Ans:Compounded Annual Growth Rate
Explanation:
Workspace



33. What does stands for SIV




SHOW ANSWER
Correct Ans:Structured Investment Vehicle
Explanation:
Workspace



34. Expand AFS




SHOW ANSWER
Correct Ans:Annual Financial Statement
Explanation:
Workspace



35. What is the full form of PPA




SHOW ANSWER
Correct Ans:Pay Per Action
Explanation:
Workspace



36. Which of the following is the correct option of MAA




SHOW ANSWER
Correct Ans:Marketing Authorization Application
Explanation:
Workspace



37. What does stands for TMV




SHOW ANSWER
Correct Ans:True Market Value
Explanation:
Workspace



38. Expand ROMI




SHOW ANSWER
Correct Ans:Return on Marketing investment
Explanation:
Workspace



39. What does stands for FII




SHOW ANSWER
Correct Ans:Foreign Institutional Investor
Explanation:
Workspace



40. Expand ECB




SHOW ANSWER
Correct Ans:External Commercial Borrowing
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Abbrevations questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Abbrevations @ Fresherslive

This page provides important questions on Abbrevations along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Abbrevations questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Abbrevations Online tests. Abbrevations Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Abbrevations Test questions Online @ Fresherslive?

Abbrevations questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Abbrevations may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Abbrevations questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Abbrevations questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Abbrevations in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Abbrevations Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Abbrevations test or get stuck on any particular question, our Abbrevations test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Abbrevations, exercise these advanced Abbrevations questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Abbrevations Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status