Founders Questions and Answers updated daily – General Knowledge

Founders Questions: Solved 75 Founders Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, General Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Founders Questions

61. Who is the founder of Bharti Airtel?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Sunil Bharti Mittal
Explanation:
Workspace



62. Who is the founder of whatsapp social network




SHOW ANSWER
Correct Ans:Jan Koum ,Brian Acton
Explanation:
Workspace



63. Who is the founder of TCS




SHOW ANSWER
Correct Ans:J. R. D. Tata
Explanation:
Workspace



64. Who is the founder of Pepsi




SHOW ANSWER
Correct Ans:Donald M. Kendall
Explanation:
Workspace



65. Who is the founder of Blackberry




SHOW ANSWER
Correct Ans:Both a & b
Explanation:
Workspace



66. Who is the founder of Ebay




SHOW ANSWER
Correct Ans:Pierre Omidyar
Explanation:
Workspace



67. Who is the founder of Nike




SHOW ANSWER
Correct Ans:Bill Bowerman
Explanation:
Workspace



68. Who is the founder of Sony




SHOW ANSWER
Correct Ans:Masaru Ibuka
Explanation:
Workspace



69. Who was the founder of Yahoo




SHOW ANSWER
Correct Ans:David Filo & Jerry Yang
Explanation:
Workspace



70. Who was the founder of IBM corporation




SHOW ANSWER
Correct Ans:Kenneth I. Chenault
Explanation:
Workspace



71. Who is the founder of Microsoft




SHOW ANSWER
Correct Ans:Bill Gates
Explanation:
Workspace



72. Who is the founder of Tata Group




SHOW ANSWER
Correct Ans:Jamsetji Tata
Explanation:
Workspace



73. Who is the founder of Reliance Group




SHOW ANSWER
Correct Ans:Dhirubhai Ambani
Explanation:
Workspace



74. Who is the founder of Facebook?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Mark Zuckerberg
Explanation:
Workspace



75. Who is the founder of Google




SHOW ANSWER
Correct Ans:Larry Page and Sergey Brin
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Founders questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Founders @ Fresherslive

This page provides important questions on Founders along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Founders questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Founders Online tests. Founders Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Founders Test questions Online @ Fresherslive?

Founders questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Founders may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Founders questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Founders questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Founders in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Founders Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Founders test or get stuck on any particular question, our Founders test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Founders, exercise these advanced Founders questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Founders Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status