Founders Questions and Answers updated daily – General Knowledge

Founders Questions: Solved 75 Founders Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, General Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Founders Questions

41. Which CEO earned the vast majority of his/her fame and fortune working for a not-for-profit organization?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Dick Grasso
Explanation:
Workspace



42. Who was Bill Gate's original and most prominent partner in Microsoft?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Paul Allen
Explanation:
Workspace



43. Which founder/executive shares the first two letters of his last name with the company he helped build?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Jerry Yang
Explanation:
Workspace



44. Myntra was founded by __ .




SHOW ANSWER
Correct Ans:Mukesh Bansal, Ashutosh Lawania and Vineet Saxena
Explanation:
Workspace



45. The founder of eBay is __ .




SHOW ANSWER
Correct Ans:Pierre Omidyar
Explanation:
Workspace



46. Rediff.com was founded by __ .




SHOW ANSWER
Correct Ans:Ajit Balakrishnan
Explanation:
Workspace



47. Jabong was co-founded by __ .




SHOW ANSWER
Correct Ans:Arun Chandra Mohan, Praveen Sinha & Lakshmi Potluri
Explanation:
Workspace



48. Paytm was founded by __ .




SHOW ANSWER
Correct Ans:Vijay Shekhar Sharma
Explanation:
Workspace



49. Snapdeal was founded by __ .




SHOW ANSWER
Correct Ans:Kunal Bahl and Rohit Bansal
Explanation:
Workspace



50. Who is the founder of Wikipedia?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Jimmy wales
Explanation:
Workspace



51. Who is the founder of Wipro




SHOW ANSWER
Correct Ans:M.H. Hasham Premji
Explanation:
Workspace



52. Who is the founder of Flipkart




SHOW ANSWER
Correct Ans:Binny Bansal and Sachin Bansal
Explanation:
Workspace



53. Who is the founder of Amazon




SHOW ANSWER
Correct Ans:Jeff Bezos
Explanation:
Workspace



54. Who is the founder of Apple




SHOW ANSWER
Correct Ans:All of the above
Explanation:
Workspace



55. Who is the founder of Hero Honda




SHOW ANSWER
Correct Ans:Brijmohan Lall Munjal
Explanation:
Workspace



56. Who is the founder of Adidas




SHOW ANSWER
Correct Ans:Adolf Dassler
Explanation:
Workspace



57. Who is the founder of Bajaj Auto Ltd




SHOW ANSWER
Correct Ans:Jamnalal Bajaj
Explanation:
Workspace



58. Who is the founder of Satyam Computer Services Ltd




SHOW ANSWER
Correct Ans:Byrraju Ramalinga Raju
Explanation:
Workspace



59. Who is the founder of Fast Track




SHOW ANSWER
Correct Ans:Abdul Mahir
Explanation:
Workspace



60. Who is the founder of HCL in India




SHOW ANSWER
Correct Ans:Shiv Nadar
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Founders questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Founders @ Fresherslive

This page provides important questions on Founders along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Founders questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Founders Online tests. Founders Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Founders Test questions Online @ Fresherslive?

Founders questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Founders may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Founders questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Founders questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Founders in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Founders Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Founders test or get stuck on any particular question, our Founders test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Founders, exercise these advanced Founders questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Founders Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status