Fill Blank Spaces (Double) Questions and Answers updated daily – English

Fill Blank Spaces (Double) Questions: Solved 401 Fill Blank Spaces (Double) Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Fill Blank Spaces (Double) Questions

From the given options choose the correct  word suitable to fill in the blank spaces.   

Refer the above for the Questions 121 to 120
121. Such stalling tactics are ________ to all fans and cannot be _________ .




SHOW ANSWER
Correct Ans:repugnant, condoned
Explanation:
Workspace



From the given options choose the correct  word suitable to fill in the blank spaces.   

Refer the above for the Questions 122 to 121
122. It is a well-known__________.that the lover of the sea craves for dry land, the age old _______. to be where we are not.




SHOW ANSWER
Correct Ans:paradox, yearning
Explanation:
Workspace



From the given options choose the correct  word suitable to fill in the blank spaces.   

Refer the above for the Questions 123 to 122
123. The bandit__________.the traveler of his purse, gold and _____.. him grievously.




SHOW ANSWER
Correct Ans:robbed, wounded
Explanation:
Workspace



From the given options choose the correct  word suitable to fill in the blank spaces.   

Refer the above for the Questions 124 to 123
124. The _________ words of the mother comforted the _________ child. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:melodious, playful
Explanation:
Workspace



From the given options choose the correct  word suitable to fill in the blank spaces.   

Refer the above for the Questions 125 to 124
125. The secretary ________ the society's funds ________ he was dismissed.




SHOW ANSWER
Correct Ans:misappropriated, so
Explanation:
Workspace



From the given options choose the correct  word suitable to fill in the blank spaces.   

Refer the above for the Questions 126 to 125
126. We cannot _________ such a/an ___________ act of violence.  




SHOW ANSWER
Correct Ans:pardon, egregious
Explanation:
For the sentence the exact word which suites the situation is pardon.The meaning is " we cannot accept the kind of action of violence."
For the wordegregious means "Extremely Bad"
Workspace



From the given options choose the correct  word suitable to fill in the blank spaces.   

Refer the above for the Questions 127 to 126
127. Only when _______ failed, the police resorted to________.




SHOW ANSWER
Correct Ans:persuasions, force
Explanation:
Workspace



From the given options choose the correct  word suitable to fill in the blank spaces.   

Refer the above for the Questions 128 to 127
128. The partners broke off as they found each other ________ of _______ breach of promise.




SHOW ANSWER
Correct Ans:guilty, flagrant
Explanation:
Workspace



From the given options choose the correct  word suitable to fill in the blank spaces.   

Refer the above for the Questions 129 to 128
129. They wanted to ________ all these books, but they could not find _______ time to do so.




SHOW ANSWER
Correct Ans:read, sufficient
Explanation:
Workspace



From the given options choose the correct  word suitable to fill in the blank spaces.   

Refer the above for the Questions 130 to 129
130. Though he is reputed for his technical________., his books were sadly _______ of the Works of others as he lacked originality.




SHOW ANSWER
Correct Ans:expertise, derivative
Explanation:
Workspace



From the given options choose the correct  word suitable to fill in the blank spaces.   

Refer the above for the Questions 131 to 130
131. He had managed to ______ several times , but was finally _________ by the Police.  




SHOW ANSWER
Correct Ans:escape, arrested
Explanation:
Workspace



From the given options choose the correct  word suitable to fill in the blank spaces.   

Refer the above for the Questions 132 to 131
132. The candidate's ________ at the polls was _______ as he won with a striking margin.




SHOW ANSWER
Correct Ans:victory, overwhelming
Explanation:
Workspace



From the given options choose the correct  word suitable to fill in the blank spaces.   

Refer the above for the Questions 133 to 132
133. In ______ of International matters, there is always an element of risk in ______..one might do.




SHOW ANSWER
Correct Ans:case, whatever
Explanation:
Workspace



From the given options choose the correct  word suitable to fill in the blank spaces.   

Refer the above for the Questions 134 to 133
134. The construction of the hall has been __________ because of the _______ of Cement in the market.




SHOW ANSWER
Correct Ans:hampered, shortage
Explanation:
Workspace



From the given options choose the correct  word suitable to fill in the blank spaces.   

Refer the above for the Questions 135 to 134
135. In his_______, he followed the_______. Course.




SHOW ANSWER
Correct Ans:ignorance, wrong
Explanation:
Workspace



From the given options choose the correct  word suitable to fill in the blank spaces.   

Refer the above for the Questions 136 to 135
136. We ______ him with many promises, but nothing would _____ him.




SHOW ANSWER
Correct Ans:tempted, influence
Explanation:
Workspace



From the given options choose the correct  word suitable to fill in the blank spaces.   

Refer the above for the Questions 137 to 136
137. To ______ yourself from ________, wear warm clothes. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:protect, cold
Explanation:
In the above sentence Protect Verb and Adjective cold which is best suitable for the fill in the blank.
Workspace



From the given options choose the correct  word suitable to fill in the blank spaces.   

Refer the above for the Questions 138 to 137
138. _________ persons are inclined to __________ . 




SHOW ANSWER
Correct Ans:obese, corpulence
Explanation:
Workspace



From the given options choose the correct  word suitable to fill in the blank spaces.   

Refer the above for the Questions 139 to 138
139. A _________ is a temporary ____________.




SHOW ANSWER
Correct Ans:respite, relief
Explanation:
Workspace



From the given options choose the correct  word suitable to fill in the blank spaces.   

Refer the above for the Questions 140 to 139
140. …………… language may also be termed …………………




SHOW ANSWER
Correct Ans:abusive, scurrilous
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Fill Blank Spaces (Double) questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Fill Blank Spaces (Double) @ Fresherslive

This page provides important questions on Fill Blank Spaces (Double) along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Fill Blank Spaces (Double) questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Fill Blank Spaces (Double) Online tests. Fill Blank Spaces (Double) Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Fill Blank Spaces (Double) Test questions Online @ Fresherslive?

Fill Blank Spaces (Double) questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Fill Blank Spaces (Double) may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Fill Blank Spaces (Double) questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Fill Blank Spaces (Double) questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Fill Blank Spaces (Double) in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Fill Blank Spaces (Double) Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Fill Blank Spaces (Double) test or get stuck on any particular question, our Fill Blank Spaces (Double) test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Fill Blank Spaces (Double), exercise these advanced Fill Blank Spaces (Double) questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Fill Blank Spaces (Double) Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status