Fill Blank Spaces (Double) Questions and Answers updated daily – English

Fill Blank Spaces (Double) Questions: Solved 401 Fill Blank Spaces (Double) Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Fill Blank Spaces (Double) Questions

381. The ___________ of the chronic balance of payments deficit which has ___________ the Fi­nance Ministry under three Prime Ministers is very real.




SHOW ANSWER
Correct Ans:dilemma - plagued
Explanation:
Workspace



382. The ______ playing of loud music has led the angry residents of this vicinity to file a police com­plaint and move court against the organizer's lack of for ___________ the people's need for a peace­ful neighbour-hood.




SHOW ANSWER
Correct Ans:incessant - consideration
Explanation:
Workspace



383. An occasional wrong ___________ may be sometimes _______ to indecision




SHOW ANSWER
Correct Ans:Decision, preferable
Explanation:
Workspace



384. Many areas of the city were ________into darkness for _________ hours




SHOW ANSWER
Correct Ans:Plunged, several
Explanation:
Workspace



385. Only students ______ have studied Psychology are __________ to apply for the post.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Who, eligible
Explanation:
Workspace



386. The degree were ____________in the annual ____________




SHOW ANSWER
Correct Ans:Awarded, convocation
Explanation:
Workspace



387. There is no glory in war ____________ the blood it _______________




SHOW ANSWER
Correct Ans:Worth, costs
Explanation:
Workspace



388. Ambition is one of those ___________ which are _______ satisfied




SHOW ANSWER
Correct Ans:Passions, never
Explanation:
Workspace



389. Even if a man is found ______________ by a court, he can ___________to a higher court




SHOW ANSWER
Correct Ans:Guilty, appeal
Explanation:
Workspace



390. On account of _________ rainfall, they had to ________cut in water supply.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Inadequate, impose
Explanation:
Workspace



391. Besides the items ____________ from the cupboard, documents were _____ all over the floor




SHOW ANSWER
Correct Ans:Missing, strewn
Explanation:
Workspace



392. _______ my knowledge, Mr.Sinha has a prejudice __________ foreigners




SHOW ANSWER
Correct Ans:To against
Explanation:
Workspace



393. Everyone was _________ by surprise when she _________ her plan to marry that boy.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Taken, announced
Explanation:
Workspace



394. What is sauce for the ________is sauce for the _____________




SHOW ANSWER
Correct Ans:Goose, gander
Explanation:
Workspace



395. Sunil reminded him __________his promise but he was quite in different to _____ Sunil said




SHOW ANSWER
Correct Ans:Of, what
Explanation:
Workspace



396. Which of the following option is wrongly spelled ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Lethorgy
Explanation:
Workspace



397. The problem of housing shortage ......... with the population explosion has also been ......... by this policy.




SHOW ANSWER
Correct Ans:compounded - addressed
Explanation:
Workspace



398. Part of the confusion in our societies ......... from our pursuit of efficiency and economic growth, in the ..... that these are the necessary ingredients of progress.




SHOW ANSWER
Correct Ans:emerges - consideration
Explanation:
Workspace



399. The quality of ......between individuals and the organisation for which they work can be ...... to the benefit of both the parties.




SHOW ANSWER
Correct Ans:interaction - improved
Explanation:
Workspace



400. Among a number of hobbies that one can ......, the hobby of reading is the most useful and ......




SHOW ANSWER
Correct Ans:nourish -cumulative
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Fill Blank Spaces (Double) questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Fill Blank Spaces (Double) @ Fresherslive

This page provides important questions on Fill Blank Spaces (Double) along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Fill Blank Spaces (Double) questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Fill Blank Spaces (Double) Online tests. Fill Blank Spaces (Double) Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Fill Blank Spaces (Double) Test questions Online @ Fresherslive?

Fill Blank Spaces (Double) questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Fill Blank Spaces (Double) may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Fill Blank Spaces (Double) questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Fill Blank Spaces (Double) questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Fill Blank Spaces (Double) in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Fill Blank Spaces (Double) Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Fill Blank Spaces (Double) test or get stuck on any particular question, our Fill Blank Spaces (Double) test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Fill Blank Spaces (Double), exercise these advanced Fill Blank Spaces (Double) questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Fill Blank Spaces (Double) Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status