File Extensions Questions and Answers updated daily – Computer Knowledge

File Extensions Questions: Solved 104 File Extensions Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Computer Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

File Extensions Questions

61. What is full form of DLL file ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Dynamic Link Library
Explanation:
Workspace



62. What is extension of comma separated value file ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:.csv
Explanation:
Workspace



63. What is extension of database file ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:.db
Explanation:
Workspace



64. What is full form of PNG file ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Portable Network Graphic File
Explanation:
Workspace



65. What is .aif file extension stands for ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Audio Interchange File Format
Explanation:
Workspace



66. What is file extension of Window Installer Package ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:.msi
Explanation:
Workspace



67. What is file extension of C++ source code file ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:.cpp
Explanation:
Workspace



68. What is file extension of Perl Script ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:.pl
Explanation:
Workspace



69. What is extension of zipped file ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:.zip
Explanation:
Workspace



70. .jsp is extension of ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:java server page
Explanation:
Workspace



71. What is extension Hypertext Preprocessor File ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:.php
Explanation:
Workspace



72. What is extension of OpenType Font file ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:.otf
Explanation:
Workspace



73. What is the extension of font file ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:.fnt
Explanation:
Workspace



74. Which type file is with extension .vb ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:VBScript File
Explanation:
Workspace



75. What is extension of Toast Disc Image ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:.toast
Explanation:
Workspace



76. What is extension of Disc Image File ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:.iso
Explanation:
Workspace



77. What is extension of Temporary File ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:.tmp
Explanation:
Workspace



78. What is extension of Bittorrent File ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:.torrent
Explanation:
Workspace



79. What is extension of Yahoo Messenger data file ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:.yps
Explanation:
Workspace



80. What is meaning of .wpd file ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Wordperfect Document
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing File Extensions questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on File Extensions @ Fresherslive

This page provides important questions on File Extensions along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the File Extensions questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these File Extensions Online tests. File Extensions Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice File Extensions Test questions Online @ Fresherslive?

File Extensions questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on File Extensions may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the File Extensions questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive File Extensions questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on File Extensions in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For File Extensions Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear File Extensions test or get stuck on any particular question, our File Extensions test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of File Extensions, exercise these advanced File Extensions questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample File Extensions Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status