Error Detection Questions and Answers updated daily – English

Error Detection Questions: Solved 1027 Error Detection Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Error Detection Questions

Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.


Refer the above for the Questions 1001 to 1000
1001. READ THE NOTE CAREFULLY AND ANSWER IT.




SHOW ANSWER
Correct Ans:to five year’s imprisonment.
Explanation:
Use ‘year’ in place of ‘year’s’
Workspace



Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.


Refer the above for the Questions 1002 to 1001
1002. READ THE NOTE CAREFULLY AND ANSWER IT.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Instead of being a clear winner
Explanation:
Use ‘in spite of’ in place of ‘instead of’
Workspace



Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.


Refer the above for the Questions 1003 to 1002
1003. READ THE NOTE CAREFULLY AND ANSWER IT.




SHOW ANSWER
Correct Ans:and report the matter to him
Explanation:
Say ‘and reported the matter to him'
Workspace



Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.


Refer the above for the Questions 1004 to 1003
1004. READ THE NOTE CAREFULLY AND ANSWER IT.




SHOW ANSWER
Correct Ans:until they did not
Explanation:
Remove ‘did not’
Workspace



Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.


Refer the above for the Questions 1005 to 1004
1005. READ THE NOTE CAREFULLY AND ANSWER IT.




SHOW ANSWER
Correct Ans:rains and thunderstorm may
Explanation:
Use ‘might’ in place of ‘may’
Workspace



Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.


Refer the above for the Questions 1006 to 1005
1006. READ THE NOTE CAREFULLY AND ANSWER IT.




SHOW ANSWER
Correct Ans:knowledge were required
Explanation:
Use ‘was’ in place of ‘were’
Workspace



Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.


Refer the above for the Questions 1007 to 1006
1007. READ THE NOTE CAREFULLY AND ANSWER IT.




SHOW ANSWER
Correct Ans:the very talented
Explanation:
Remove ‘the’
Workspace



Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.


Refer the above for the Questions 1008 to 1007
1008. READ THE NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:that the taxes will be
Explanation:
Workspace



Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.


Refer the above for the Questions 1009 to 1008
1009. READ THE NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:if I have recovered
Explanation:
Workspace



Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.


Refer the above for the Questions 1010 to 1009
1010. READ THE NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:and are connected to headquarters
Explanation:
Workspace



Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.


Refer the above for the Questions 1011 to 1010
1011. READ THE NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:of amending currently
Explanation:
Workspace



Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.


Refer the above for the Questions 1012 to 1011
1012. READ THE NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:Although interlinking of rivers will
Explanation:
Workspace



Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.


Refer the above for the Questions 1013 to 1012
1013. READ THE NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:companies are invested in India
Explanation:
Workspace



Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.


Refer the above for the Questions 1014 to 1013
1014. READ THE NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:In Spite that organisations are aware
Explanation:
Workspace



Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.


Refer the above for the Questions 1015 to 1014
1015. READ THE NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:the management’s confident
Explanation:
Workspace



Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.


Refer the above for the Questions 1016 to 1015
1016. READ THE NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:We have recently began
Explanation:
Workspace



Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.


Refer the above for the Questions 1017 to 1016
1017. READ THE NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:to pay their employees
Explanation:
Workspace



Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.


Refer the above for the Questions 1018 to 1017
1018. READ THE NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:clear indications that our
Explanation:
Workspace



Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.


Refer the above for the Questions 1019 to 1018
1019. READ THE NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:We had extensively discussions
Explanation:
Workspace



Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.


Refer the above for the Questions 1020 to 1019
1020. READ THE NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:We were forced into react
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Error Detection questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Error Detection @ Fresherslive

This page provides important questions on Error Detection along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Error Detection questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Error Detection Online tests. Error Detection Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Error Detection Test questions Online @ Fresherslive?

Error Detection questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Error Detection may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Error Detection questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Error Detection questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Error Detection in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Error Detection Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Error Detection test or get stuck on any particular question, our Error Detection test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Error Detection, exercise these advanced Error Detection questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Error Detection Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status