Data Sufficiency Questions and Answers updated daily – Logical Reasoning

Data Sufficiency Questions: Solved 240 Data Sufficiency Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Logical Reasoning Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Data Sufficiency Questions

1. Each of the questions below consists of a question and two statements numbered I and II given below it. You have to decide whether the data provided in the statement are sufficient to answer the question. Read both the statements and give answer:

What will be the code of "˜Engineer"™?

I. "˜some smarts are wise"™ is written as "˜HV3 HH5 ZV2 DV3"™ in that code language.
II. "˜scientists are genius"™ is written as "˜HH9 ZV2 TH5"™ in that code language.




SHOW ANSWER
Correct Ans:If the data either in statement I alone or in statement II alone are sufficient to answer the question.
Explanation:
Reference:

What will be the code of ‘Engineer’?

I. ‘some smarts are wise’ is written as ‘HV3 HH5 ZV2 DV3’ in that code language.
II. ‘scientists are genius’ is written as ‘HH9 ZV2 TH5’ in that code language.

Explanation:

From statement I or II-Engineer code will be VI7.

Workspace



2. Each of the questions below consists of a question and two statements numbered I and II given below it. You have to decide whether the data provided in the statement are sufficient to answer the question. Read both the statements and give answer:

What is the distance between point P and Q?

I. Point S is 4m away in east direction from point P. Point T is in 2m north of point S.
II. Point Q is in north-west of point T.




SHOW ANSWER
Correct Ans:If the data even in both statements I and II together are not sufficient to answer the question.
Explanation:
Reference:

What is the distance between point P and Q?

I. Point S is 4m away in east direction from point P. Point T is in 2m north of point S.
II. Point Q is in north-west of point T.

Explanation:

By combining both the statements together we cannot find the distance between point P and
Workspace



3. Directions : In each of the questions below consists of a question and two statements numbered I and II given below it. You have to decide whether the data provided in the statements are sufficient to answer the question. Read both the statements and Give answer-

There are six members P, Q, R, S, T, and U in a family, how is T related to S?

I. S is son of R. P and U are child of Q. T is grandfather of P.
II. R is mother-in-law of Q, who is a female member. S has no brother.




SHOW ANSWER
Correct Ans:If the data in both statement I and II together are necessary to answer the question.
Explanation:
Reference:

There are six members P, Q, R, S, T, and U in a family, how is T related to S?

I. S is son of R. P and U are child of Q. T is grandfather of P.
II. R is mother-in-law of Q, who is a female member. S has no brother.

Explanation:

From both the statements I and II we can find that T is father of S.

Workspace



4. Directions : Each of the questions below, consist a question and three statements numbered I, II and III. You have to decide whether the data provided in the statements are sufficient to answer the question. Read the three statements and Give answer.


How many sons does M have?

I. N is brother G. A is sister of N. K is mother of B.
II. G is the brother B, who is the son K.
III. M is married to K.




SHOW ANSWER
Correct Ans:If the data in statement II and III are sufficient to answer the question, while the data in statement I are not required to answer the question.
Explanation:
Reference:

How many sons does M have?

I. N is brother G. A is sister of N. K is mother of B.
II. G is the brother B, who is the son K.
III. M is married to K.

Explanation:

From statement II, and III, we get our final answer. M has two sons.

Workspace



Directions : Each of the questions below, consist a question and three statements numbered I, II and III. You have to decide whether the data provided in the statements are sufficient to answer the question. Read the three statements and Give answer.

Refer the above for the Questions 5 to 4
5. Who among M, N, P, Q, R and S is the heaviest?

I. P is heavier than only two of them. S is heavier than R and Q.

II. R is lighter than both Q and N but N is heavier than P but lighter than both S and M.

III. S is lighter than M.




SHOW ANSWER
Correct Ans:If the data in all three statements I, II and III together are necessary to answer the question.
Explanation:
Who among M, N, P, Q, R and S is the heaviest?

I. P is heavier than only two of them. S is heavier than R and Q.

II. R is lighter than both Q and N but N is heavier than P but lighter than both S and M.

III. S is lighter than M.

Explanation:

From statement I, II, III we get the following arrangement. M is the heaviest.

Workspace



Directions : Each of the questions below, consist a question and three statements numbered I, II and III. You have to decide whether the data provided in the statements are sufficient to answer the question. Read the three statements and Give answer.

Refer the above for the Questions 6 to 5
6. There are seven persons i.e. A, B, C, M, K, T and L in a family. Find that K is paternal uncle of T?

I. M is brother of K and is married to L, who is mother of A. A is sister of T.

II. B is brother of A. C is the only son of K.

III. B is the only son of K, who is the brother-in-law of L. C is sister of B




SHOW ANSWER
Correct Ans:If the data in statement I and III together are sufficient to answer the question, while the data in statement II are not required to answer the question.
Explanation:
There are seven persons i.e. A, B, C, M, K, T and L in a family. Find that K is paternal uncle of T?

I. M is brother of K and is married to L, who is mother of A. A is sister of T.

II. B is brother of A. C is the only son of K.

III. B is the only son of K, who is the brother-in-law of L. C is sister of B

Explanation:

Using statement I and III, we get our final relation.

Workspace



7. Directions: Each of the following consists of a question and some statements are given below it. You have to decide whether the data provided in the statements are sufficient to answer the question:

Six persons "“ J, K, L, M, N and O scored different marks in an examination. Who among these persons scored highest?

Statement I: M scored higher than J and O but less than K. N scored higher than M but not the highest scorer. K did not score highest.

Statement II: K scored less than only 2 persons. J scored less than M and K but higher than O. N scored higher than J.




SHOW ANSWER
Correct Ans: If the data in statement I alone is sufficient to answer the question, while the data in statement II alone is not sufficient to answer the question.
Explanation:
We have,
Six persons – J, K, L, M, N and O scored different marks in an examination. Who among these persons scored highest?

Statement I: M scored higher than J and O but less than K. N scored higher than M but not the highest scorer. K did not score highest.

Statement II: K scored less than only 2 persons. J scored less than M and K but higher than O. N scored higher than J.

Checking Statement I:

Statement I: M is scored higher than J and O but less than K. N is scored higher than M but not the highest scorer. K did not score highest.

Reference:

M scored higher than J and O but less than K.
N scored higher than M but not the highest earner.
K did not score highest.

Inference:

After using the above references, we have:

Order of Marks scored:

____ > N/K > K/N > M > J/O > O/J

Here, we can say that L scored highest.

Order of Marks scored:

L > N/K > K/N > M > J/O > O/J

Clearly, Statement I alone is sufficient to answer the question.

Checking Statement II:

Statement II: K scored less than only 2 persons. J scored less than M and K but higher than O. N scored higher than J.

Reference:

K scored less than only 2 persons.
J scored less than M and K but higher than O.
N scored higher than J.

Inference:

After using the above references, we have:

Order of Marks scored:

____ > ____> K > M /N> J > O


Here, we cannot surely say anything about the one who scored highest.

Clearly, Statement II alone is not sufficient to answer the question.

Here, the data in Statement I alone is sufficient to answer the question.

Hence, the correct answer is option A.
Workspace



8. Directions: Each of the following consists of a question and some statements are given below it. You have to decide whether the data provided in the statements are sufficient to answer the question:

What is the code of "˜Party"™ in the given code language?

Statement I: In the same code language "˜party was great"™ is coded as "˜ar jv cu"™ and "˜that was great"™ is coded as "˜dt jv cu"™.

Statement II: In the same code language "˜how was the party"™ is coded as "˜ft pd ar lv"™ and "˜when did party start"™ is coded as "˜kl aj rc ar"™.




SHOW ANSWER
Correct Ans:If the data either in statement I alone or in statement II alone is sufficient to answer the question.
Explanation:
We have,

What is the code of ‘Party’ in the given code language?

Statement I: In the same code language ‘party was great’ is coded as ‘ar jv cu’ and ‘that was great’ is coded as ‘dt jv cu’.

Statement II: In the same code language ‘how was the party’ is coded as ‘ft pd ar lv’ and ‘when did party start’ is coded as ‘kl aj rc ar’.

Checking Statement I:

Statement I: In the same code language ‘party was great’ is coded as ‘ar jv cu’ and ‘that was great’ is coded as ‘dt jv cu’.

Reference:

party was great → ar jv cu
that was great → dt jv cu

Inference:

After using the above references, we have:

Order of Earnings:

Party → ar

Here, we can say that the code of ‘Party’ is ‘ar’.

Clearly, Statement I alone is sufficient to answer the question.

Checking Statement II:

Statement II: In the same code language ‘how was the party’ is coded as ‘ft pd ar lv’ and ‘when did party start’ is coded as ‘kl aj rc ar’.

Reference:

how was the party → ft pd ar lv
when did party started → kl aj rc ar

Inference:

After using the above references, we have:

Party → ar

Here, we can say that the code of ‘Party’ is ‘ar’.

Clearly, Statement II alone is sufficient to answer the question.

Here, the data in either Statement I or II alone is sufficient to answer the question.

Hence, the correct answer is option C.
Workspace



9. Directions: Each of the following consists of a question and some statements are given below it. You have to decide whether the data provided in the statements are sufficient to answer the question:

A certain number of persons were sitting in row facing north then how many persons are there in the row?

Statement I: Manoj is 10th from the left end of the row and 6th to the left of Deepak.

Statement II: Prakas is 14th from the right end of the row and 8th to the right of Deepak.




SHOW ANSWER
Correct Ans:If the data in both statement I and II together are necessary to answer the question.
Explanation:
We have,

A certain number of persons were sitting in row facing north then how many persons are there in the row?

Statement I: Manoj is 10th from the left end of the row and 6th to the left of Deepak.

Statement II: Prakas is 14th from the right end of the row and 8th to the right of Deepak.

Checking Statement I:

Statement I: Manoj is 10th from the left end of the row and 6th to the left of Deepak.

Reference:

Manoj is 10th from the left end of the row and 6th to the left of Deepak.

Inference:

Here, we have no information about any of these from right end so we cannot find the total number of persons that were sitting in the row.

Clearly, Statement I alone is not sufficient to answer the question.

Checking Statement II:

Statement II: Prakas is 14th from the right end of the row and 8th to the right of Deepak.

Reference:

Prakas is 14th from the right end of the row and 8th to the right of Deepak.

Inference:

Here, we have no information about any of these from right end so we cannot find the total number of persons that were sitting in the row.

Clearly, Statement II alone is sufficient to answer the question.

Checking both statements I and II together:

Statement I: Manoj is 10th from the left end of the row and 6th to the left of Deepak.
Statement II: Prakas is 14th from the right end of the row and 8th to the right of Deepak.

Reference:

Manoj is 10th from the left end of the row and 6th to the left of Deepak.
Prakas is 14th from the right end of the row and 8th to the right of Deepak.

Inference:

After using the above references, we have:

Order of persons in the row = 9 persons + Manoj + 5 persons + Deepak + 7 persons + Prakas + 13 persons

Total number of persons in the row = (9 + 1 + 5 + 1 + 7 + 1 + 13) persons = 37 persons

Clearly, both statements I and II together are necessary to answer the question.

Hence, the correct answer is option E.
Workspace



10. Directions: Each of the following consists of a question and some statements are given below it. You have to decide whether the data provided in the statements are sufficient to answer the question:

Five persons "“ Ankit, Anant, Ankur, Anup and Anwar, each earns a different amount of money. Who among these persons earns second highest?

Statement I: Only Ankur earns more than Anant.

Statement II: Anup and Anwar earns less than Ankit.




SHOW ANSWER
Correct Ans:If the data in statement I alone is sufficient to answer the question, while the data in statement II alone is not sufficient to answer the question.
Explanation:
We have,
Five persons – Ankit, Anant, Ankur, Anup and Anwar, each earns a different amount of money. Who among these persons earns second highest?

Statement I: Only Ankur earns more than Anant.

Statement II: Anup and Anwar earn less than Ankit.

Checking Statement I:

Statement I: Only Ankur earns more than Anant.

Reference:

Only Ankur earns more than Anant.

Inference:

After using the above references, we have:

Order of Earnings:

Ankur > Anant > ____ > ____ > ____

Here, we can say that Anant earns second highest.

Clearly, Statement I alone is sufficient to answer the question.

Checking Statement II:

Statement II: Anup and Anwar earns less than Ankit.

Reference:

Anup and Anwar earns less than Ankit.

Inference:

After using the above references, we have:

Order of Earnings:

Ankit > Anup/Anwar

Here, we have no sure information about the earnings of any of these persons.

Clearly, Statement II alone is not sufficient to answer the question.

Here, the data in Statement I alone is sufficient to answer the question.

Hence, the correct answer is option A.
Workspace



11. Directions: Each of the following consists of a question and two statements numbered I and II given below it. You have to decide whether the data provided in the statements are sufficient to answer the questions.

What is the code for "sweet candy"?

Statement I : 'candy chocolate sweet' is coded as hi ni mi and 'sweet bite candy' is coded as ti mi ni.

Statement II : 'drink water candy' is coded as fi mi gi and 'chocolate sweet water' is coded as ti ni gi.     




SHOW ANSWER
Correct Ans:If the data in statement I alone is sufficient to answer the question, while the data in statement II alone is not sufficient to answer the question.
Explanation:
What is the code for "sweet candy"?

Statement I: 'candy chocolate sweet' is coded as hi ni mi and 'sweet bite candy' is coded as ti mi ni.

Statement II: 'drink water candy' is coded as fi mi gi and 'chocolate sweet water' is coded as ti ni gi.

Checking statement I:

As per the given hints, following positions can be drawn.

sweet candy can be coded as mi ni.

Hence data in statement I alone is sufficient to answer the question.

Checking statement II:

Following position can be drawn with the hints given in statement

II.
Neither the code for candy nor for sweet can be deterined using statement II.

Hence data in statement II alone is not sufficient to answer the question.

Hence option A is correct.
Workspace



12. Directions: Each of the following consists of a question and two statements numbered I and II given below it. You have to decide whether the data provided in the statements are sufficient to answer the questions.      

Six cars from C1 to C6 participated in a race. Which car stood at first position?

Statement I : C1 finished the race before two cars only. C3 was not the last one to finish the race. C4 finished the race just before C5.

Statement II : No other car finished the race after C6, which finished the race just after C3. C2 finished the race before C3.




SHOW ANSWER
Correct Ans:If the data in both statement I and II together are not sufficient to answer the question.
Explanation:
Six cars from C1 to C6 participated in a race. Which car stood at first position?

Statement I: C1 finished the race before two cars only. C3 was not the last one to finish the race. C4 finished the race just before C5.

Statement II: No other car finished the race after C6, which finished the race just after C3. C2 finished the race before C3.

----> Checking statement I:

----> As per the given hints, following positions can be drawn.

----> > C1 > _ > _

----> Thus we cannot determine the car that stood at first position.

----> Hence data in statement I alone is not sufficient to answer the question.

----> Checking statement II:

----> Following position can be drawn with the hints given in statement II.

----> C3 > C6

----> Still, we cannot determine the car which stood first.

----> Hence data in statement II alone is not sufficient to answer the question.

----> Checking statements I and II:

----> C4> C5> C2> C1> C3 > C6 or

----> C2> C4> C5> C1> C3 > C6

----> Either C2 or C4 stood at first position.

----> Hence data in statement I and II together is not sufficient to answer the question.

Hence option D is correct.
Workspace



13. What is the code for “Working” in a certain language?

Statement I: In a certain language “My computer not working” is coded as “tz jz ez sz” and “ Computer consists CPU and Mouse” is coded as “rz fz mz jz uz”

Statement II: In a certain language “ Smart preparation is Best” is coded as “lz dz pz gz” and “Smart working is best” is coded as “pz gz dz sz”




SHOW ANSWER
Correct Ans:The data in statement II alone are sufficient to answer the question, while the data in statement I alone are not sufficient to answer the question
Explanation:
Statement I :

From statement I,

My/Computer/not/working-tz/jz/ez/sz

Computer/consist/CPU/and/Mouse-rz/fz/mz/jz/uz

By comparing ,

Only we get computer-jz

Therefore, not sufficient to answer the question.


Statement II :

From statement II,

Smart/preparation/is/best/-lz/dz/pz/gz

Smart/working/is/best-pz/gz/dz/sz

On Comparing,

Smart/is/best-pz/gz/dz

Preparation-lz

Working-sz

Hence it is, sufficient to answer the question.

The data in statement II alone are sufficient to answer the question, while the data in statement I alone are not sufficient to answer the question.

Hence, option B is correct.
Workspace



14. The given question below consists of a question and two statements numbered I and II given below it. You have to decide whether the data provided in the statements are sufficient to answer the question.

What is the distance between point Q and point S?
I. Point M is 4m to west of point T. Point P is 5m north of point S
II. Point P is 2m east of point Q. Point P is 2m west of point M.




SHOW ANSWER
Correct Ans:If the data in both statements I and II together are necessary to answer the question.
Explanation:
From I and II:



Distance between Q and S = √[52 + 22]
= √[25 + 4]
= √29 m

Hence, the data in both statements I and II together are necessary to answer the question.
Workspace



15. In the following question, a given question is followed by information in two statements. You have to find out the data in which statement (s) is sufficient to answer the question and mark your answer accordingly.

Question: Renu has 2 months semester break, at the end of each semester. In which of the 2 months she has her next semester break?

Statements:
I) Each semester is of 6 months, her next semester starts in either the month of November or December.
II) Next semester start in a month of 31 days.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Both statements I and II together are sufficient to answer the question.
Explanation:
From the question, Renu has two month semester break at the end of each semester and we need to find which months she has semester break.

From the statement I:
Each semester is of 6 months, her next semester starts in either the month of November or December.
----> Above statement does not give information about the start or the end of semester. It could be either November or December.
Hence, statement I alone is not sufficient to answer the Question.

From the statement II:
Next semester start in a month of 31 days.
There are more than one month in a year which have 31 days.
Hence, statement II alone is not sufficient to answer the Question.

From Both the statements I and II together:
Each semester is of 6 months, her next semester starts in either the month of November or December.
From the statement II, Next semester start in a month of 31 days.
-----> December has 31 days, so Renu's next semester starts in the month of December, and ends after six months. So semester ends in May.
----> So, Renu's next semester break will be in June and July.
Hence, both the statements I and II are needed for finding the answer.
Workspace



16. How many persons are there in the row if all of them are facing North?

Statement I: P who is tenth from the left end is fifth to the left of Q who is sixteenth from the right end.

Statement II: R is seventh to the left of S who is eleventh from the right end and nineteenth from the left end.


 




SHOW ANSWER
Correct Ans:If the data in either in statement I alone or in statement II alone are sufficient to answer the question.
Explanation:
Here, the data in either in statement I alone or in statement II alone are sufficient to answer the question.

Hence, the correct answer is option C.

Common Explanation:

From Statement I:

Reference:

P who is tenth from the left end is fifth to the left of Q who is sixteenth from the right end.

Inference:

Using the given information we can say that total persons in the line = 9 persons + P + 4 persons + Q + 15 persons

Total number of persons in the line = 9 + 1 + 4 + 1 + 15 = 30

Hence, data in statement I alone is sufficient.

From Statement II:

Reference:

R is seventh to the left of S who is eleventh from the right end and nineteenth from the left end

Inference:

Using the given information we can say that total persons in the line = 11 persons + R + 6 persons + S + 10 persons

Total number of persons in the line = 11 + 1 + 6 + 1 + 10 = 29

Hence, data in statement II alone is also sufficient.
Workspace



17. The given question below consists of a question and two statements numbered I and II given below it. You have to decide whether the data provided in the statements are sufficient to answer the question.

Srikanth, Srisanth, Mahesh and Komal are four friends. Who among them is the heaviest?
I. Srisanth is heavier than Srikanth and Komal but lighter than Mahesh
II. Srikanth is lighter than Srisanth and Mahesh but heavier than Komal.




SHOW ANSWER
Correct Ans:If statements I is sufficient to answer the question, but statement II by itself is not sufficient to answer the question.
Explanation:
From I:
Mahesh >Srisanth > Srikanth , Komal
Mahesh is heaviest among all.

From II:
Srisanth, Mahesh> Srikanth > Komal

Hence, statement I is sufficient to answer the question, but statement II by itself is not sufficient to answer the question.
Workspace



18. A question and two statements numbered I and II are given below. You have to decide whether the data provided in the statements are sufficient to answer the question. Read the two statements and Give answer.

Question: Who among A, B, C, D, E earns highest salary?

Statements:
I. C's salary is higher than A's salary, whose salary is higher than E's salary. D's salary is in the denomination of 10.
II. C is not getting the salary as much as B and D get. The one who gets 2nd highest salary, his salary is Rs. 5568.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Data in both statement I and II together are necessary to answer the question.
Explanation:
From Statement I:
C's salary > A's salary > E's salary
D's salary is in denomination of 10.
With this Statement I alone, we can't find that, who among A, B, C, D, E earns highest salary.

From Statement II:
B and D's salary > C's salary
2nd highest salary = Rs. 5568
With this Statement II alone, we can't find that, who among A, B, C, D, E earns highest salary.

From Statements I and II:
B and D's salary > C's salary > A's salary > E's salary
Since, D's salary is in denomination of 10, B's salary ie., 2nd highest salary would be Rs. 5568.
Thus, the final solution is:
D's salary > B's salary (Rs. 5568) > C's salary > A's salary > E's salary
Hence, D earns highest salary.
Thus, Data in both statement I and II together are necessary to answer the question.
Workspace



19. On which day Meena goes to Goa?

Statement I: According to Meena’s sister Meena goes to Goa after Tuesday and before Sunday but she did not go to Goa on Thursday.

Statement II: According to Meena’s father Meena goes to Goa after Monday and before Saturday.      




SHOW ANSWER
Correct Ans:If the data in both the statements I and II together are not sufficient to answer the question.
Explanation:
Here, the data in both the statements I and II together are not sufficient to answer the question.

Hence, the correct answer is option D.

Common Explanation:

From Statement I:

Reference:

According to Meena’s sister Meena goes to Goa after Tuesday and before Sunday but she did not go to Goa on Thursday.

Inference:

Using the given information we can say that Meena goes to trip on one of the days among Wednesday, Friday and Saturday.

Hence, data in statement I alone is not sufficient.

From Statement II:

Reference:

According to Meena’s father Meena goes to Goa after Monday and before Saturday.

Inference:

Using the given information we can say that Meena can go to trip on any of the days among Tuesday, Wednesday, Thursday and Friday.

Hence, data in statement II alone is also not sufficient.

Combining statement I and II:

From Statement I, we figured out that Meena goes to trip on one of the days among Wednesday, Friday and Saturday.

From Statement II, we figured out that Meena can go to trip on any of the days among Tuesday, Wednesday, Thursday and Friday.

After, compiling the above information we can say that Meena goes to Goa on either Wednesday or Friday.

Hence, data in both statements I and II together are not sufficient.
Workspace



20. A question and three statements numbered I, II and III are given below. You have to decide whether the data provided in the statements are sufficient to answer the question. Read the three statements and Give answer.

Question: There are six persons A, B, C, D, E and F sitting in a row facing north. Who among the following sits 2nd to the right of C?

Statements:
I. C sits 2nd to right of the one who sits at the left end of the row. A does not sit any of the extreme end.
II. A sits on the immediate left of B, who sits 4th to the right of C.
III. D sits 2nd to the left of E. D sits at one of the ends.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Data in statement II and III are sufficient to answer the question, while the data in statement I are not required to answer the question.
Explanation:
From given statement I, C sits 2nd from the left end.


From statement II, A sits on the immediate left of B and B sits 4th to the right of C.
There are two possibilities as in case II.a and II.b as follows.


From statement III, D sits 2nd to the left of E. D sits at one of the ends.
---> It is clear that, D sits at the left end of the row.


Now, From statements I and II, we can't find the definite position of C.
From statements I and III, the sitting position of E is same as that of C, which is not possible.

From Statements II and III, we can find the final arrangement (by combining case II.a and statement III diagrams) as follows.

Thus, F sits 2nd to the right of C.
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Data Sufficiency questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Data Sufficiency @ Fresherslive

This page provides important questions on Data Sufficiency along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Data Sufficiency questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Data Sufficiency Online tests. Data Sufficiency Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Data Sufficiency Test questions Online @ Fresherslive?

Data Sufficiency questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Data Sufficiency may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Data Sufficiency questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Data Sufficiency questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Data Sufficiency in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Data Sufficiency Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Data Sufficiency test or get stuck on any particular question, our Data Sufficiency test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Data Sufficiency, exercise these advanced Data Sufficiency questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Data Sufficiency Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2022 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status