Currency Questions and Answers updated daily – General Knowledge

Currency Questions: Solved 138 Currency Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, General Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Currency Questions

121. What is the currency of Barbados  




SHOW ANSWER
Correct Ans:Barbadian Dollar
Explanation:
Workspace



122. What is the currency of Bangladesh




SHOW ANSWER
Correct Ans:Taka
Explanation:
Workspace



123. What is the currency of Bahrain  




SHOW ANSWER
Correct Ans:Bahraini dinar
Explanation:
Workspace



124. What is the currency of Bahamas  




SHOW ANSWER
Correct Ans:Bahamian Dollar
Explanation:
Workspace



125. What is the currency of Austria  




SHOW ANSWER
Correct Ans:Euro
Explanation:
Workspace



126. What is the currency of Argentina  




SHOW ANSWER
Correct Ans:Peso
Explanation:
Workspace



127. What is the currency of Albania?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Lek
Explanation:
'Lek'is the official currency ofAlbania.
'Tirana'is the capital ofAlbania.
Workspace



128. What is the currency of Afghanistan




SHOW ANSWER
Correct Ans:Afghani
Explanation:
Workspace



129. Rand is the currency of which country ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:South Africa
Explanation:
Workspace



130. What is the currency of Ukraine ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Hryvnia
Explanation:
Workspace



131. What is the currency of Switzerland ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Swiss Franc
Explanation:
Workspace



132. What is the currency of Singapore?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Singapore Dollar
Explanation:
Workspace



133. Rupiah is the currency of which country?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Indonesia
Explanation:
Workspace



134. What is the currency of Cuba?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Cuban Peso
Explanation:
Workspace



135. Renminbi (Yuan) is the currency of which country ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:China
Explanation:
Workspace



136. What is the currency of Bhutan ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Ngultrum 
Explanation:
Workspace



137. Taka is the currency of which country?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Bangladesh
Explanation:
Workspace



138. What is the currency of Afghanistan?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Afghani
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Currency questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Currency @ Fresherslive

This page provides important questions on Currency along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Currency questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Currency Online tests. Currency Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Currency Test questions Online @ Fresherslive?

Currency questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Currency may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Currency questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Currency questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Currency in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Currency Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Currency test or get stuck on any particular question, our Currency test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Currency, exercise these advanced Currency questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Currency Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status