Currency Questions and Answers updated daily – General Knowledge

Currency Questions: Solved 138 Currency Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, General Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Currency Questions

101. What is the currency of Egypt




SHOW ANSWER
Correct Ans:Egyptian pound
Explanation:
Workspace



102. What is the currency of Ecuador




SHOW ANSWER
Correct Ans:United States dollar
Explanation:
Workspace



103. What is the currency of Denmark




SHOW ANSWER
Correct Ans:Danish krone[a]
Explanation:
Workspace



104. What is the currency of Czech Republic




SHOW ANSWER
Correct Ans:Czech koruna
Explanation:
Workspace



105. What is the currency of Cyprus




SHOW ANSWER
Correct Ans:Euro [Europe]
Explanation:
Workspace



106. What is the currency of Cuba




SHOW ANSWER
Correct Ans:Cuban peso
Explanation:
Workspace



107. What is the currency of Croatia




SHOW ANSWER
Correct Ans:Kuna
Explanation:
Workspace



108. What is the currency of Colombia




SHOW ANSWER
Correct Ans:Peso
Explanation:
Workspace



109. What is the currency of China




SHOW ANSWER
Correct Ans:Renminbi (yuan)
Explanation:
Workspace



110. What is the currency of Chile




SHOW ANSWER
Correct Ans:Peso
Explanation:
Workspace



111. What is the currency of Canada




SHOW ANSWER
Correct Ans:Canadian Dollar
Explanation:
Workspace



112. What is the currency of Cameroon  




SHOW ANSWER
Correct Ans:CFA franc
Explanation:
Workspace



113. What is the currency of Cambodia 




SHOW ANSWER
Correct Ans:Penh Riel
Explanation:
Workspace



114. What is the currency of Bulgaria?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Bulgarian lev
Explanation:
Workspace



115. What is the currency of Brazil




SHOW ANSWER
Correct Ans:Real
Explanation:
Workspace



116. What is the currency of Bolivia  




SHOW ANSWER
Correct Ans:Boliviano
Explanation:
Workspace



117. What is the currency of Bhutan  




SHOW ANSWER
Correct Ans:Bhutanese ngultrum
Explanation:
Workspace



118. What is the currency of Bermuda




SHOW ANSWER
Correct Ans:Bermudian Dollar
Explanation:
Workspace



119. What is the currency of Belgium  




SHOW ANSWER
Correct Ans:Euro
Explanation:
Workspace



120. What is the currency of Belarus  




SHOW ANSWER
Correct Ans:Belarusian ruble
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Currency questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Currency @ Fresherslive

This page provides important questions on Currency along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Currency questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Currency Online tests. Currency Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Currency Test questions Online @ Fresherslive?

Currency questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Currency may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Currency questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Currency questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Currency in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Currency Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Currency test or get stuck on any particular question, our Currency test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Currency, exercise these advanced Currency questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Currency Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status