Currency Questions and Answers updated daily – General Knowledge

Currency Questions: Solved 138 Currency Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, General Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Currency Questions

61. What is the currency of Myanmar (Burma)




SHOW ANSWER
Correct Ans:Kyat
Explanation:
Workspace



62. What is the currency of Mozambique?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Metical
Explanation:
Workspace



63. What is the currency of Morocco




SHOW ANSWER
Correct Ans:Moroccan dirham
Explanation:
Workspace



64. What is the currency of Mongolia?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Tughrik
Explanation:
Workspace



65. What is the currency of Monaco




SHOW ANSWER
Correct Ans:Euro
Explanation:
Workspace



66. What is the currency of Mexico




SHOW ANSWER
Correct Ans:Peso
Explanation:
Workspace



67. What is the currency of Mauritius




SHOW ANSWER
Correct Ans:Rupee
Explanation:
Workspace



68. What is the currency of Malta




SHOW ANSWER
Correct Ans:Euro
Explanation:
Workspace



69. What is the currency of Mali




SHOW ANSWER
Correct Ans:CFA franc
Explanation:
Workspace



70. What is the currency of Maldives




SHOW ANSWER
Correct Ans:Rufiyaa
Explanation:
Workspace



71. What is the currency of Malaysia




SHOW ANSWER
Correct Ans:Ringgit
Explanation:
Workspace



72. What is the currency of Madagascar




SHOW ANSWER
Correct Ans:Malagasy ariary
Explanation:
Workspace



73. What is the currency of Luxembourg




SHOW ANSWER
Correct Ans:Euro
Explanation:
Workspace



74. What is the currency of Lithuania




SHOW ANSWER
Correct Ans:Euro
Explanation:
Workspace



75. What is the currency of Libya




SHOW ANSWER
Correct Ans:Dinar
Explanation:
Workspace



76. What is the currency of Liberia




SHOW ANSWER
Correct Ans:Liberian dollar
Explanation:
Workspace



77. What is the currency of Lebanon




SHOW ANSWER
Correct Ans:Lebanese pound
Explanation:
Workspace



78. What is the currency of Latvia




SHOW ANSWER
Correct Ans:Euro
Explanation:
Workspace



79. What is the currency of Laos




SHOW ANSWER
Correct Ans:Kip
Explanation:
Workspace



80. What is the currency of Kyrgyzstan




SHOW ANSWER
Correct Ans:Som
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Currency questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Currency @ Fresherslive

This page provides important questions on Currency along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Currency questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Currency Online tests. Currency Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Currency Test questions Online @ Fresherslive?

Currency questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Currency may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Currency questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Currency questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Currency in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Currency Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Currency test or get stuck on any particular question, our Currency test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Currency, exercise these advanced Currency questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Currency Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status