Currency Questions and Answers updated daily – General Knowledge

Currency Questions: Solved 138 Currency Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, General Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Currency Questions

41. What is the currency of Saudi Arabia? 




SHOW ANSWER
Correct Ans:Riyal
Explanation:
Riyalis the currency of Saudi Arabia.
Workspace



42. What is the currency of Rwanda




SHOW ANSWER
Correct Ans:Rwandan franc
Explanation:
Workspace



43. What is the currency of Russia




SHOW ANSWER
Correct Ans:Russian ruble
Explanation:
Workspace



44. What is the currency of Romania




SHOW ANSWER
Correct Ans:Romanian leu
Explanation:
Workspace



45. What is the currency of Qatar




SHOW ANSWER
Correct Ans:Riyal
Explanation:
Workspace



46. What is the currency of Portugal




SHOW ANSWER
Correct Ans:Euro
Explanation:
Workspace



47. What is the currency of Poland




SHOW ANSWER
Correct Ans:Z?oty
Explanation:
Workspace



48. What is the currency of Philippines




SHOW ANSWER
Correct Ans:Philippine Peso
Explanation:
Workspace



49. What is the currency of Peru




SHOW ANSWER
Correct Ans:Nuevo sol
Explanation:
Workspace



50. What is the currency of Paraguay




SHOW ANSWER
Correct Ans:Guaraní
Explanation:
Workspace



51. What is the currency of Panama




SHOW ANSWER
Correct Ans:Balboa
Explanation:
Workspace



52. What is the currency of Pakistan




SHOW ANSWER
Correct Ans:Pakistani Rupee
Explanation:
Workspace



53. What is the currency of Oman




SHOW ANSWER
Correct Ans:Rial
Explanation:
Workspace



54. What is the currency of Norway




SHOW ANSWER
Correct Ans:Norwegian krone
Explanation:
Workspace



55. What is the currency of North Korea




SHOW ANSWER
Correct Ans:North Korean won
Explanation:
Workspace



56. What is the currency of Nigeria




SHOW ANSWER
Correct Ans:Naira
Explanation:
Workspace



57. What is the currency of Nicaragua




SHOW ANSWER
Correct Ans:Nicaraguan cordoba
Explanation:
Workspace



58. What is the currency of Netherlands




SHOW ANSWER
Correct Ans:Euro
Explanation:
Workspace



59. What is the currency of Nepal




SHOW ANSWER
Correct Ans:Rupee
Explanation:
Workspace



60. What is the currency of Namibia




SHOW ANSWER
Correct Ans:Dollar
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Currency questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Currency @ Fresherslive

This page provides important questions on Currency along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Currency questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Currency Online tests. Currency Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Currency Test questions Online @ Fresherslive?

Currency questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Currency may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Currency questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Currency questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Currency in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Currency Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Currency test or get stuck on any particular question, our Currency test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Currency, exercise these advanced Currency questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Currency Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status