Currency Questions and Answers updated daily – General Knowledge

Currency Questions: Solved 138 Currency Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, General Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Currency Questions

21. What is the currency of Tunisia




SHOW ANSWER
Correct Ans:Tunisian dinar
Explanation:
Workspace



22. What is the currency of Trinidad and Tobago




SHOW ANSWER
Correct Ans:Trinidad and Tobago Dollar
Explanation:
Workspace



23. What is the currency of Thailand




SHOW ANSWER
Correct Ans:Baht
Explanation:
Workspace



24. What is the currency of Tanzania




SHOW ANSWER
Correct Ans:Tanzanian shilling
Explanation:
Workspace



25. What is the currency of Tajikistan




SHOW ANSWER
Correct Ans:Somoni
Explanation:
Workspace



26. What is the currency of Taiwan




SHOW ANSWER
Correct Ans:New Taiwan dollar
Explanation:
Workspace



27. What is the currency of Syria




SHOW ANSWER
Correct Ans:Syrian pound
Explanation:
Workspace



28. What is the currency of Switzerland




SHOW ANSWER
Correct Ans:Swiss franc
Explanation:
Workspace



29. What is the currency of Sweden




SHOW ANSWER
Correct Ans:Krona
Explanation:
Workspace



30. What is the currency of Sudan




SHOW ANSWER
Correct Ans:Pound
Explanation:
Workspace



31. What is the currency of Sri Lanka?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Rupee
Explanation:
Workspace



32. What is the currency of Spain




SHOW ANSWER
Correct Ans:Euro
Explanation:
Workspace



33. What is the currency of South Sudan




SHOW ANSWER
Correct Ans:Sudanese pound
Explanation:
Workspace



34. What is the currency of South Korea




SHOW ANSWER
Correct Ans:South Korean won
Explanation:
Workspace



35. What is the currency of South Africa




SHOW ANSWER
Correct Ans:South African rand
Explanation:
Workspace



36. What is the currency of Somalia




SHOW ANSWER
Correct Ans:Somali shilling
Explanation:
Workspace



37. What is the currency of Slovakia




SHOW ANSWER
Correct Ans:Euro
Explanation:
Workspace



38. What is the currency of Sierra Leone




SHOW ANSWER
Correct Ans:Leone
Explanation:
Workspace



39. What is the currency of Seychelles




SHOW ANSWER
Correct Ans:Seychellois rupee
Explanation:
Workspace



40. What is the currency of Serbia




SHOW ANSWER
Correct Ans:Serbian dinar
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Currency questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Currency @ Fresherslive

This page provides important questions on Currency along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Currency questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Currency Online tests. Currency Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Currency Test questions Online @ Fresherslive?

Currency questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Currency may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Currency questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Currency questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Currency in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Currency Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Currency test or get stuck on any particular question, our Currency test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Currency, exercise these advanced Currency questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Currency Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status