Conferences Questions and Answers updated daily – General Knowledge

Conferences Questions: Solved 53 Conferences Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, General Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Conferences Questions

41. ___________G7 Summit was held at Ise-Shima in Japan for 2-days from 26 May to 27 May 2016?




SHOW ANSWER
Correct Ans:42nd
Explanation:
Workspace



42. Human Environment Conference 1972 was held at




SHOW ANSWER
Correct Ans:Stockholm
Explanation:
Workspace



43. The 4th SAIEVAC Ministerial Meeting to be held in which city?




SHOW ANSWER
Correct Ans:New Delhi
Explanation:
Workspace



44. The 26th World Economic Forum on Africa will be held in which country?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Rwanda
Explanation:
Workspace



45. National conference on ' Gaushalas ' organised in which city?




SHOW ANSWER
Correct Ans:New Delhi
Explanation:
Workspace



46. The United Nations World Humanitarian Summit concluded in which country?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Turkey
Explanation:
Workspace



47. The 44th G7 Summit will be held on which country?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Canada
Explanation:
Workspace



48. The 2016 Shanghai Cooperation Organization (SCO) summit started in which city?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Tashkent
Explanation:
Workspace



49. The 13th session of the Islamic Summit Conference was concluded in which Country?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Turkey
Explanation:
Workspace



50. Where was held the North East-ASEAN Business Summit?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Imphal
Explanation:
Workspace



51. International Conference on Zero was held in Which city?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Paris
Explanation:
Workspace



52. The 4th Nuclear Security Summit 2016 held in which city




SHOW ANSWER
Correct Ans:Washington
Explanation:
Workspace



53. Where was the UNESCO's 4th World Congress of Biosphere Reserves started




SHOW ANSWER
Correct Ans:Lima
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Conferences questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Conferences @ Fresherslive

This page provides important questions on Conferences along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Conferences questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Conferences Online tests. Conferences Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Conferences Test questions Online @ Fresherslive?

Conferences questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Conferences may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Conferences questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Conferences questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Conferences in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Conferences Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Conferences test or get stuck on any particular question, our Conferences test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Conferences, exercise these advanced Conferences questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Conferences Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status