Conferences Questions and Answers updated daily – General Knowledge

Conferences Questions: Solved 53 Conferences Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, General Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Conferences Questions

21. Who has inaugurated the two-day Annual Conference of Senior Tax Administrators in New Delhi?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Narendra Modi
Explanation:
Workspace



22. New charter for Persons With Disabilities was endorsed at which of the following summit?




SHOW ANSWER
Correct Ans:UN Humanitarian
Explanation:
Workspace



23. Asia's largest annual security forum Shangri-La Dialogue was inaugurated in which country




SHOW ANSWER
Correct Ans:Singapore
Explanation:
Workspace



24. SCO Summit 2017 will be held in which city




SHOW ANSWER
Correct Ans:Astana
Explanation:
Workspace



25. The second BRICS Youth Summit was concluded in which city?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Guwahati
Explanation:
Workspace



26. The second anti-drug working group meeting of heads of anti-narcotics agencies of BRICS countries began in which city




SHOW ANSWER
Correct Ans:New Delhi
Explanation:
Workspace



27. CAG India is currently in which city to attend the 70th Regular Session of the UN Board of Auditors?




SHOW ANSWER
Correct Ans:New York
Explanation:
Workspace



28. Which country to host G20 Summit in 2020, first in Arab world?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Saudi Arabia
Explanation:
Saudi Arabia will host the annual G20 leaders' summit on November 21-22, 2020, in its capital Riyadh. This will be the first G20 Summit to be hosted in the Arab world.
Workspace



29. International Defence Expo 2016 held in which country




SHOW ANSWER
Correct Ans:Malaysia
Explanation:
Workspace



30. Make in India Conference held in which city




SHOW ANSWER
Correct Ans:London
Explanation:
Workspace



31. North East- Asian Business Summit Conference held in which country




SHOW ANSWER
Correct Ans:India
Explanation:
Workspace



32. Army Commanders Conference held in which city




SHOW ANSWER
Correct Ans:New Delhi
Explanation:
Workspace



33. 49th Annual Meeting of Asian Development Bank held in which country




SHOW ANSWER
Correct Ans:Germany
Explanation:
Workspace



34. Nuclear Summit 2016 hosted in which country




SHOW ANSWER
Correct Ans:US
Explanation:
Workspace



35. The 2019 G-20 summit was held in ______.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Osaka, Japan
Explanation:
G-20 summit 2019 was held in Osaka, Japan from June 27-29.
The G-20 members are Argentina, Australia, Brazil, Canada, China, the European Union, France, Germany, India, Indonesia, Italy, Japan, Mexico, Russia, Saudi Arabia, South Africa, South Korea, Turkey, the UK and the US.
Workspace



36. The second anti-drug working group meeting of heads of anti-narcotics agencies of BRICS countries began in which city?




SHOW ANSWER
Correct Ans:New Delhi
Explanation:
Workspace



37. Heart of Asia conference 2016 held in which country?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Afghanistan
Explanation:
Workspace



38. Which country will host meet of the heads of anti-narcotics agencies of BRICS nations to discuss issues related to narco-terrorism and money laundering?




SHOW ANSWER
Correct Ans:India
Explanation:
Workspace



39. What is the name of world's fastest supercomputer that has announced by International Supercomputing Conference?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Sunway TaihuLight
Explanation:
Workspace



40. A Youth Summit for the BRICS countries will be held in which city?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Guwahati
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Conferences questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Conferences @ Fresherslive

This page provides important questions on Conferences along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Conferences questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Conferences Online tests. Conferences Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Conferences Test questions Online @ Fresherslive?

Conferences questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Conferences may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Conferences questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Conferences questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Conferences in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Conferences Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Conferences test or get stuck on any particular question, our Conferences test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Conferences, exercise these advanced Conferences questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Conferences Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status