Abbrevations Questions and Answers updated daily – Computer Knowledge

Abbrevations Questions: Solved 100 Abbrevations Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Computer Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Abbrevations Questions

61. What is full form of MAC ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Media Access Control
Explanation:
Workspace



62. What is full form of VLSI ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Very Large Scale Integrated
Explanation:
Workspace



63. What is full form of CD




SHOW ANSWER
Correct Ans:Compact Disk
Explanation:
Workspace



64. What is full form of ISO ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:International Standard Organization
Explanation:
Workspace



65. What is full form of HTML ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Hyper Text Markup Language
Explanation:
Workspace



66. What is full form of ISP ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Internet Service Provider
Explanation:
Workspace



67. What is full form of HTTP ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Hyper Text Transfer Protocol
Explanation:
Workspace



68. What is full form of SOAP ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Simple Object Access Protocol
Explanation:
Workspace



69. What is full form of CRT ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Cathode Ray Tube
Explanation:
Workspace



70. What is full form of PDF ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Portable Document Format
Explanation:
Workspace



71. What is the full form of IC ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Integrated Circuit
Explanation:
Workspace



72. What is full form of PHP ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Hypertext Preprocessor
Explanation:
Workspace



73. What is full form of CSS ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Cascading Style Sheets
Explanation:
Workspace



74. In terms of network what is meaning of SAP ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Service Access Point
Explanation:
Workspace



75. What is full form of USB ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Universal Serial Bus
Explanation:
Workspace



76. What is full form of ROM ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Read only memory
Explanation:
Workspace



77. What is full form of PNG ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Portable Network Graphics
Explanation:
Workspace



78. What is full form of ISDN ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Integrated Services Digital Network
Explanation:
Workspace



79. What is meaning of FORTRAN ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Formula translation
Explanation:
Workspace



80. What is full form of BMP ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Bit map
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Abbrevations questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Abbrevations @ Fresherslive

This page provides important questions on Abbrevations along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Abbrevations questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Abbrevations Online tests. Abbrevations Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Abbrevations Test questions Online @ Fresherslive?

Abbrevations questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Abbrevations may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Abbrevations questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Abbrevations questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Abbrevations in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Abbrevations Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Abbrevations test or get stuck on any particular question, our Abbrevations test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Abbrevations, exercise these advanced Abbrevations questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Abbrevations Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status