Abbrevations Questions and Answers updated daily – Computer Knowledge

Abbrevations Questions: Solved 100 Abbrevations Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Computer Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Abbrevations Questions

21. What is the abbreviation of UPS?




SHOW ANSWER
Correct Ans:uninterruptible power supply
Explanation:
Workspace



22. What is full form of WINDOW ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Wide interactive Network Development for Office work solution
Explanation:
Workspace



23. What is full form of AMOLED ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Active-matrix organic light – emitting diode
Explanation:
Workspace



24. What is full form of ESN ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Electronic Serial Number
Explanation:
Workspace



25. What is full form of IMEI ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:International Mobile Equipment Identity
Explanation:
Workspace



26. What is full form of OLED ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Organic Light Emitting Diode
Explanation:
Workspace



27. What is full form of VIRUS ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Vital Information Resources Under Siege
Explanation:
Workspace



28. What is full form of YAHOO ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Yet Another Hierarchical Officious Oracle
Explanation:
Workspace



29. What is full form of GOOGLE ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Global Organization Of Oriented Group Language Of Earth
Explanation:
Workspace



30. What is full form of URL ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Uniform Resource Locator
Explanation:
Workspace



31. What is full form of STP ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Shielded Twisted Pair
Explanation:
Workspace



32. What is full form of SMTP ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Simple Mail Transfer Protocol
Explanation:
Workspace



33. What is full form of PSTN ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Public Switched Telephone Network
Explanation:
Workspace



34. What is full form of OMR ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Optical Mark Recognition
Explanation:
Workspace



35. What is full form NOS ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Network Operating System
Explanation:
Workspace



36. What is full form of MODEM ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Modulator And Demodulator
Explanation:
Workspace



37. What is full form of JPEG ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Joint Photo Expert Group
Explanation:
Workspace



38. What is full form of FAT ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:File Allocation Table
Explanation:
Workspace



39. What is full form of FM ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Frequency Modulation
Explanation:
Workspace



40. What is full form of DSU ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Digital Service Unit
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Abbrevations questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Abbrevations @ Fresherslive

This page provides important questions on Abbrevations along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Abbrevations questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Abbrevations Online tests. Abbrevations Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Abbrevations Test questions Online @ Fresherslive?

Abbrevations questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Abbrevations may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Abbrevations questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Abbrevations questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Abbrevations in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Abbrevations Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Abbrevations test or get stuck on any particular question, our Abbrevations test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Abbrevations, exercise these advanced Abbrevations questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Abbrevations Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status