Common Errors Questions and Answers updated daily – English

Common Errors Questions: Solved 202 Common Errors Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Common Errors Questions

Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 121 to 140
121. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:avoided the war
Explanation:
Replace ‘avoided’ by ‘averted’.
Workspace



122. READ NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:instead of
Explanation:
Workspace



123. READ NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:for better knowledge
Explanation:
Workspace



124. READ NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:six block and thirty flats
Explanation:
Workspace



125. READ NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:No error
Explanation:
Workspace



126. READ NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:suits him and therefore
Explanation:
Workspace



127. READ THE NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:him whether he went or not.
Explanation:
Workspace



128. READ THE NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:when it catches fire and
Explanation:
Workspace



129. READ THE NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:his car to start up.
Explanation:
Workspace



130. READ THE NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:have eroded considerably.
Explanation:
Workspace



131. READ THE NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:No error
Explanation:
Workspace



132. READ ABOVE NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:Independent way of thinking
Explanation:
Workspace



133. READ ABOVE NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:No error
Explanation:
Workspace



134. READ ABOVE NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:and personal attention for each child
Explanation:
Workspace



135. READ ABOVE NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:succumbed from fires recently
Explanation:
Workspace



136. READ ABOVE NOTE CAREFULLY




SHOW ANSWER
Correct Ans:unless full details are not given
Explanation:
Workspace



137. READ THE ABOVE NOTE




SHOW ANSWER
Correct Ans:We will pack not only
Explanation:
Workspace



138. READ THE ABOVE NOTE




SHOW ANSWER
Correct Ans:his office receive an important letter
Explanation:
Workspace



139. READ THE ABOVE NOTE




SHOW ANSWER
Correct Ans:We now look forward for
Explanation:
Workspace



140. READ THE ABOVE NOTE




SHOW ANSWER
Correct Ans:all the future problems
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Common Errors questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Common Errors @ Fresherslive

This page provides important questions on Common Errors along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Common Errors questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Common Errors Online tests. Common Errors Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Common Errors Test questions Online @ Fresherslive?

Common Errors questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Common Errors may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Common Errors questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Common Errors questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Common Errors in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Common Errors Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Common Errors test or get stuck on any particular question, our Common Errors test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Common Errors, exercise these advanced Common Errors questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Common Errors Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status