Common Errors Questions and Answers updated daily – English

Common Errors Questions: Solved 202 Common Errors Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Common Errors Questions

Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 101 to 120
101. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:which analysts say is a sign the company wanting to
Explanation:
Insert �of� between �sign� and �the�.
Workspace



102. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Yesterday in the night
Explanation:
Replace ‘Yesterday in the night’ by Last night.
Workspace



103. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Harish is comparatively better
Explanation:
Comparatively better is superfluous Harish is comparatively good or Harish is better.
Workspace



104. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Rita, cousin sister of the
Explanation:
Use of Sister or brother With cousin is superfluous.
Workspace



105. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:not to
Explanation:
Delete not. Use of forbade and not is wrong.
Workspace



106. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Home Minister’s
Explanation:
The use of apostrophe with Home Minister is superfluous
Workspace



107. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:with batch.
Explanation:
Delete with, it is superfluous.
Workspace



108. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:where l was going to
Explanation:
Delete ‘to’. It is superfluous.
Workspace



109. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:brought it
Explanation:
Delete it. It is superfluous.
Workspace



110. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:kindly requested
Explanation:
Delete kindly. It is superfluous
Workspace



111. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:in her current
Explanation:
Say busy with
Workspace



112. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:that attract
Explanation:
Replace ‘attract’ with ‘attracts’. Noun ‘tradition’ is singular.
Workspace



113. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:A disaster management cell is opened
Explanation:
Say cell will be opened, to make the meaning clear.
Workspace



114. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Buy presents for ladies
Explanation:
Say Buying or To buy
Workspace



115. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:why I have not
Explanation:
Replace ‘have‘ by‘had‘. (The sentence is in past)
Workspace



116. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:fearlessly despite of
Explanation:
Replace "Despite of " by ‘In spite of'.
Workspace



117. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Pushpa and I
Explanation:
Replace , l’ by ‘me’.
Workspace



118. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:came across with many
Explanation:
The use of with is superfluous.
Workspace



119. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:regretted at the delay
Explanation:
Say regretted the delay.
Workspace



120. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:each item is having
Explanation:
Replace ‘is having’ by ‘has’.
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Common Errors questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Common Errors @ Fresherslive

This page provides important questions on Common Errors along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Common Errors questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Common Errors Online tests. Common Errors Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Common Errors Test questions Online @ Fresherslive?

Common Errors questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Common Errors may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Common Errors questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Common Errors questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Common Errors in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Common Errors Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Common Errors test or get stuck on any particular question, our Common Errors test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Common Errors, exercise these advanced Common Errors questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Common Errors Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status