Common Errors Questions and Answers updated daily – English

Common Errors Questions: Solved 202 Common Errors Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Common Errors Questions

Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 81 to 99
81. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:lives in villages, many people considers
Explanation:
Substitute ‘consider’ for ‘considers’. Also in part (2) ‘lives’ should be ‘live’.
Workspace



82. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:are worth watching
Explanation:
Replace ‘are’ by ‘is’. ‘News’ always takes a singular verb
Workspace



83. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:often beat Steffi Graf
Explanation:
Replace beat by beaten.
Workspace



84. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:are visiting
Explanation:
Replace ‘are’ with ‘is’. When two nouns are joined with ‘along with’ the verb agrees with the first noun.
Workspace



85. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:this kinds of mangoes
Explanation:
Replace ‘kinds’ by ‘kind.
Workspace



86. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:larger in India
Explanation:
Replace ‘larger by ‘higher.
Workspace



87. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:the accidents of diabetes
Explanation:
Write incidents instead of ‘accidents’.
Workspace



88. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:not relating to me
Explanation:
Say ‘not related to me‘
Workspace



89. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:When she used to walk
Explanation:
Say ‘when she was walking‘.
Workspace



90. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:part for any one of them
Explanation:
Replace 'for by 'With'
Workspace



91. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:cannot be able to sing
Explanation:
Say either ‘cannot sing’ or 'not able to sing’.
Workspace



92. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:being nothing to eat.
Explanation:
Replace ‘being’ by ‘having’.
Workspace



93. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:is tackle cancer.
Explanation:
Replace ‘tackle’ with ‘tackling’.
Workspace



94. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:the solutions to this is
Explanation:
Substitute ‘solution’ for ‘the solutions’.
Workspace



95. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:The protestors went on a rampaging
Explanation:
Substitute ‘rampage’for ‘rampaging’.
Workspace



96. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:as winning an award, but was
Explanation:
Substitute ‘on’ for ‘as’.
Workspace



97. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Demand for diesel cars, which has
Explanation:
Substitute ‘the demand for diesel cars that has’ for ‘demand for diesel cars which has’.
Workspace



98. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:To curbing the spread of violence
Explanation:
Substitute ‘to curb’for ‘to curbing’.
Workspace



99. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:with numerous entries came in.
Explanation:
Substitute ‘having come in’ for ‘came in’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 100 to 118
100. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:shoot dead by four unidentified jacket-clad men
Explanation:
Substitute ‘shot dead’ for ‘shoot dead’.
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Common Errors questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Common Errors @ Fresherslive

This page provides important questions on Common Errors along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Common Errors questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Common Errors Online tests. Common Errors Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Common Errors Test questions Online @ Fresherslive?

Common Errors questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Common Errors may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Common Errors questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Common Errors questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Common Errors in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Common Errors Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Common Errors test or get stuck on any particular question, our Common Errors test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Common Errors, exercise these advanced Common Errors questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Common Errors Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status