Common Errors Questions and Answers updated daily – English

Common Errors Questions: Solved 202 Common Errors Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Common Errors Questions

Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 61 to 60
61. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:We were forced into react
Explanation:
Substitute ‘to’for ‘into’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 62 to 61
62. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:excessive sweet.
Explanation:
Substitute ‘excessively’for‘excessive’,
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 63 to 62
63. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:overheard talking in
Explanation:
Substitute ‘about’ for ‘in’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 64 to 63
64. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:give more personalised care to patients
Explanation:
Substitute ‘to’ for ‘in’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 65 to 64
65. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:never enjoys stick to one kind of role
Explanation:
Substitute ‘sticking’ for ‘stick’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 66 to 65
66. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:draw on their, personal experiences
Explanation:
Substitute ‘drawing’ for ‘draw’. Parallel structure of ‘providing’is ‘drawing’, here ‘draw’ should be replaced with ‘drawing’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 67 to 66
67. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:The actress was ordered for
Explanation:
Substitute ‘to’ for for’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 68 to 67
68. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:announce a series of
Explanation:
Substitute ‘announced’ for ‘announce’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 69 to 68
69. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:due to the adopted of unsafe procedures
Explanation:
Substitute ‘adopting’ for ‘adopted’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 70 to 69
70. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Sugar-sweetened drinks does not
Explanation:
Substitute ‘do’ for ‘does’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 71 to 70
71. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:head various departments
Explanation:
Substitute ‘headed’ for ‘head’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 72 to 71
72. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:has considered to revise these guidelines
Explanation:
Substitute ‘is’ ‘considering’ for ‘considered’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 73 to 72
73. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:the consuming of conventional fuels
Explanation:
Substitute ‘consumption’ for ‘consuming’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 74 to 73
74. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Everyone is keen in knowing
Explanation:
Substitute ‘on’ for ‘in’. ‘Keen’ takes the prepositon ‘to/ on’. So the sentence can be corrected by using either ‘keen to know’or ‘keen on knowing’. Why knowing? because after preposition verb takes ‘ing’ with it. Here ‘on’ is preposition, hence ‘knowing’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 75 to 74
75. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:At a time which most firms
Explanation:
Substitute ‘when’ for ‘which’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 76 to 75
76. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:will ensure we remain profitably.
Explanation:
Substitute ‘profitable’for ‘profitably’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 77 to 76
77. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:will be resolved soon
Explanation:
Substitute ‘are’ for ‘will be’. When two future events are to be expressed in a sentence the first event is expressed in simple present tense while the subsequent event is expressed in simple future tense. Hence first ‘will be’ should be replaced with ‘are’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 78 to 77
78. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:the equipment producing by Chinese firms
Explanation:
Substitute ‘produced’ for ‘producing’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 79 to 78
79. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:in research and development, India
Explanation:
Substitute ‘for’ for ‘in’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 80 to 79
80. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:polymer notes after taking into considering
Explanation:
Substitute ‘consideration’ for ‘considering’.
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Common Errors questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Common Errors @ Fresherslive

This page provides important questions on Common Errors along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Common Errors questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Common Errors Online tests. Common Errors Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Common Errors Test questions Online @ Fresherslive?

Common Errors questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Common Errors may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Common Errors questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Common Errors questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Common Errors in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Common Errors Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Common Errors test or get stuck on any particular question, our Common Errors test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Common Errors, exercise these advanced Common Errors questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Common Errors Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status