Common Errors Questions and Answers updated daily – English

Common Errors Questions: Solved 202 Common Errors Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Common Errors Questions

Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 21 to 20
21. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:of all other species.
Explanation:
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 22 to 21
22. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:I have being working
Explanation:
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 23 to 22
23. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:sources of energy are
Explanation:
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 24 to 23
24. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:himself�s girl child
Explanation:
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 25 to 24
25. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:My elder sister and I am
Explanation:
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 26 to 25
26. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:ask how much of the youth
Explanation:
Substitute ‘many’for ‘much’because ‘much’is used before ‘quantity’ while many is used before ‘number’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 27 to 26
27. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Though he has promoted to
Explanation:
TheSubstitute word has been promoted is used instead of has promoted to.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 28 to 27
28. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:has a high growth rate this year.
Explanation:
Substitute ‘will have’for ‘has’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 29 to 28
29. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:of funds now will be a problem why
Explanation:
Substitute ‘because’ for ‘why’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 30 to 29
30. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:clear indications that our
Explanation:
Substitute ‘indication’for ‘indications’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 31 to 30
31. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:shares by the company.
Explanation:
Substitute ‘of’ for ‘by’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 32 to 31
32. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:government sponsor job guarantee programme
Explanation:
Substitute ‘government-sponsored’ for government sponsor’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 33 to 32
33. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:We had extensively discussions
Explanation:
Substitute ‘extensive’for ‘extensively’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 34 to 33
34. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Certain amounts of stress
Explanation:
Substitute ‘A certain amount’for ‘certain amounts
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 35 to 34
35. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:was aware of the coup
Explanation:
Substitute ‘were’ for ‘was’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 36 to 35
36. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:the timely helping from
Explanation:
Substitute ‘help’for ‘helping’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 37 to 36
37. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:to making profits
Explanation:
Substitute ‘make’for ‘making’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 38 to 37
38. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:offered to give their seat
Explanation:
Substitute ‘his’for ‘their’.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 39 to 38
39. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:these flowers are the
Explanation:
Substitute ‘is’for ‘are’. Here ,the verb has been used for the subject ‘the only bad thing’ which is singular. Hence singular verb ‘is’ should be used.
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 40 to 39
40. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:of rethink its political strategy.
Explanation:
Substitute ‘rethinking’.
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Common Errors questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Common Errors @ Fresherslive

This page provides important questions on Common Errors along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Common Errors questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Common Errors Online tests. Common Errors Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Common Errors Test questions Online @ Fresherslive?

Common Errors questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Common Errors may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Common Errors questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Common Errors questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Common Errors in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Common Errors Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Common Errors test or get stuck on any particular question, our Common Errors test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Common Errors, exercise these advanced Common Errors questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Common Errors Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status