Common Errors Questions and Answers updated daily – English

Common Errors Questions: Solved 202 Common Errors Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Common Errors Questions

181. This is exactly what he wanted me to solve the problem.




SHOW ANSWER
Correct Ans:how he wanted me
Explanation:
Since it refers to the way of solving the problem, the use of ?how? is important. No other verb required with ?wanted? so option A is the answer
Workspace



182. Find the error :




SHOW ANSWER
Correct Ans:A B C of science
Explanation:
(d) the A B C of science
Workspace



183. Find the error :




SHOW ANSWER
Correct Ans:following month
Explanation:
(d) the following month
Workspace



184.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Her remarks vivid
Explanation:
Workspace



185. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:was obligating
Explanation:
Workspace



186. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:of their pays
Explanation:
Workspace



187. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:student of MLN Academy hired
Explanation:
Workspace



188. In each question below, four words are printed in bold type are given. These are (a), (b), (c) and (d). One of these words printed in bold may either be wrongly spelt or inappropriate in context. The letter given in the bracket along with that word will be your answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:found that the saefty
Explanation:
Workspace



189. In each question below, four words are printed in bold type are given. These are (a), (b), (c) and (d). One of these words printed in bold may either be wrongly spelt or inappropriate in context. The letter given in the bracket along with that word will be your answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Some of our regular listenors
Explanation:
Workspace



190. In each question below, four words are printed in bold type are given. These are (a), (b), (c) and (d). One of these words printed in bold may either be wrongly spelt or inappropriate in context. The letter given in the bracket along with that word will be your answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:near the costline
Explanation:
Workspace



191. In each question below, four words are printed in bold type are given. These are (a), (b), (c) and (d). One of these words printed in bold may either be wrongly spelt or inappropriate in context. The letter given in the bracket along with that word will be your answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:is not codusive
Explanation:
Workspace



192. In each question below, four words are printed in bold type are given. These are (a), (b), (c) and (d). One of these words printed in bold may either be wrongly spelt or inappropriate in context. The letter given in the bracket along with that word will be your answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:mannual
Explanation:
Workspace



193. 'BD' is related to 'DH' in the same way 'MO' is related to ?.




SHOW ANSWER
Correct Ans:OS
Explanation:
BD : DH
Workspace



194. Which of the following option is wrongly spelled ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:smothening
Explanation:
Workspace



195. Which of the following option is wrongly spelled ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:managging
Explanation:
Workspace



196. Which of the following option is wrongly spelled ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:significent
Explanation:
Workspace



197. Which of the following option is wrongly spelled ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:rigurous
Explanation:
Workspace



198. In each question below, four words are printed in bold type are given. These are (a), (b), (c) and (d). One of these words printed in bold may either be wrongly spelt or inappropriate in context. The letter given in the bracket along with that word will be your answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:/ the synopsis of Thakkar Commission Report
Explanation:
Workspace



199. In each question below, four words are printed in bold type are given. These are (a), (b), (c) and (d). One of these words printed in bold may either be wrongly spelt or inappropriate in context. The letter given in the bracket along with that word will be your answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:/ is perceptible change in
Explanation:
Workspace



200. In each question below, four words are printed in bold type are given. These are (a), (b), (c) and (d). One of these words printed in bold may either be wrongly spelt or inappropriate in context. The letter given in the bracket along with that word will be your answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:/ the abode of king Bhagirath who bought the Ganga down to earth
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Common Errors questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Common Errors @ Fresherslive

This page provides important questions on Common Errors along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Common Errors questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Common Errors Online tests. Common Errors Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Common Errors Test questions Online @ Fresherslive?

Common Errors questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Common Errors may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Common Errors questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Common Errors questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Common Errors in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Common Errors Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Common Errors test or get stuck on any particular question, our Common Errors test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Common Errors, exercise these advanced Common Errors questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Common Errors Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status