Common Errors Questions and Answers updated daily – English

Common Errors Questions: Solved 202 Common Errors Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Common Errors Questions

Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 1 to 0
1. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:None of the student
Explanation:
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 2 to 1
2. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:but he seemed to have
Explanation:
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 3 to 2
3. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:financial institution similarly to a bank
Explanation:
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 4 to 3
4. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:This is turned out to be
Explanation:
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 5 to 4
5. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:to pay their employees� salaries
Explanation:
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 6 to 5
6. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:by the ending of the year.
Explanation:
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 7 to 6
7. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:were very comfortable talked
Explanation:
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 8 to 7
8. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:of amending currently
Explanation:
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 9 to 8
9. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:the management�s confident
Explanation:
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 10 to 9
10. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:to pay their employees.
Explanation:
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 11 to 10
11. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:companies are invested in India.
Explanation:
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 12 to 11
12. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:Although interlinking of rivers will
Explanation:
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 13 to 12
13. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:Inspite that organisations are aware
Explanation:
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 14 to 13
14. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:We have recently began
Explanation:
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 15 to 14
15. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:The task for ensuring employment
Explanation:
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 16 to 15
16. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:on the village, while the administration as well as police officials
Explanation:
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 17 to 16
17. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:the festival, traffic police have
Explanation:
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 18 to 17
18. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:from being severe overweight.
Explanation:
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 19 to 18
19. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:extraordinarily high minimum prices for onion exports
Explanation:
Workspace



Read and find out the grammatical error in the sentences as given below.

Refer the above for the Questions 20 to 19
20. Read each sentence to find out whether is there any grammatical error in it. The error if any part of the sentence, the option given in that part will be the answer. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:the youths is gungho
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Common Errors questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Common Errors @ Fresherslive

This page provides important questions on Common Errors along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Common Errors questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Common Errors Online tests. Common Errors Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Common Errors Test questions Online @ Fresherslive?

Common Errors questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Common Errors may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Common Errors questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Common Errors questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Common Errors in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Common Errors Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Common Errors test or get stuck on any particular question, our Common Errors test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Common Errors, exercise these advanced Common Errors questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Common Errors Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2022 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status