Cloze Test (Missing Word in Passage) Questions and Answers updated daily – English



467 Cloze Test (Missing Word in Passage) Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Cloze Test (Missing Word in Passage) online test. Cloze Test (Missing Word in Passage) Questions with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Cloze Test (Missing Word in Passage) Questions

A Kolkata-based company recently said it’s (____A____) to repay a loan of around Rs. 2000 crore to a consortium of public sector banks, claiming it (____B____) a loss of around Rs. 1000 crore because its vendors took it for a (____C____). The banks promptly (____D____) a corporate investigator to get to the bottom of the matter and it (____E____) out to be a (____F____) of fraud. “The forensics report clearly (____G____) that the vendors were all the owner’s relatives and the money was (____H____) off. This was a clear of fraud,” said one of the bankers on condition of (____I____). Indian banks are increasingly hiring consultancies to do corporate investigations and forensic audit of their non-performing loans, after a (____J____) on their wrist by the Reserve Bank of India (RBI) and the Ministry of Finance (MOF).

Refer the above for the Questions 21 to 30
21. Which of the following option be replaced in ...(J)...?



SHOW ANSWER
Correct Ans:rap
Explanation:


22. Which of the following option be replaced in ...(I)...?



SHOW ANSWER
Correct Ans:anonymity
Explanation:


23. Which of the following option be replaced in ...(H)...?



SHOW ANSWER
Correct Ans:siphoned
Explanation:


24. Which of the following option be replaced in ...(G)...?



SHOW ANSWER
Correct Ans:revealed
Explanation:


25. Which of the following option be replaced in ...(F)...?



SHOW ANSWER
Correct Ans:case
Explanation:


26. Which of the following option be replaced in ...(E)...?



SHOW ANSWER
Correct Ans:turned
Explanation:


27. Which of the following option be replaced in ...(D)...?



SHOW ANSWER
Correct Ans:hired
Explanation:


28. Which of the following option be replaced in ...(C)...?



SHOW ANSWER
Correct Ans:ride
Explanation:


29. Which of the following option be replaced in ...(B)...?



SHOW ANSWER
Correct Ans:suffered
Explanation:


30. Which of the following option be replaced in ...(A)...?



SHOW ANSWER
Correct Ans:unable
Explanation:


The theory of rebirth (____A____) that a soul is (____B____) and has to go through a (____C____) number of birth-and-death cycles (____D____) it attains moksha: complete (____E____) from this routine. Though death is physically and mentally (____F____), it should at least philosophically be a positive, if not a downright celebratory, event – (____G____) every death brings the soul that much closer to (_____H____). The (____I____) of including dance and music in funeral processions of certain communities may seem (____J____) to some, but it probably has its origin in this thought.

Refer the above for the Questions 31 to 40
31. Which of the following option be replaced in ...(J)...?



SHOW ANSWER
Correct Ans:bizarre
Explanation:


32. Which of the following option be replaced in ...(I)...?



SHOW ANSWER
Correct Ans:practice
Explanation:


33. Which of the following option be replaced in ...(H)...?



SHOW ANSWER
Correct Ans:salvation
Explanation:


34. Which of the following option be replaced in ...(G)...?



SHOW ANSWER
Correct Ans:since
Explanation:


35. Which of the following option be replaced in ...(F)...?



SHOW ANSWER
Correct Ans:painful
Explanation:


36. Which of the following option be replaced in ...(E)...?



SHOW ANSWER
Correct Ans:liberation
Explanation:


37. Which of the following option be replaced in ...(D)...?



SHOW ANSWER
Correct Ans:before
Explanation:


38. Which of the following option be replaced in ...(C)...?



SHOW ANSWER
Correct Ans:finite
Explanation:


39. Which of the following option be replaced in ...(B)...?



SHOW ANSWER
Correct Ans:indestructible
Explanation:


40. Which of the following option be replaced in ...(A)...?



SHOW ANSWER
Correct Ans:postulates
Explanation:





Are you seeking for good platform for practicing Cloze Test (Missing Word in Passage) questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Cloze Test (Missing Word in Passage) @ Fresherslive

This page provides important questions on Cloze Test (Missing Word in Passage) along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Cloze Test (Missing Word in Passage) questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Cloze Test (Missing Word in Passage) Online tests. Cloze Test (Missing Word in Passage) Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Cloze Test (Missing Word in Passage) Test questions Online @ Fresherslive?

Cloze Test (Missing Word in Passage) questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.

Practice in advance of similar questions on Cloze Test (Missing Word in Passage) may improve your performance in the real Exams and Interview.

Time Management for answering the Cloze Test (Missing Word in Passage) questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.

Through Fresherslive Cloze Test (Missing Word in Passage) questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Cloze Test (Missing Word in Passage) in short time and also in short cut method.

Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Cloze Test (Missing Word in Passage) Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Cloze Test (Missing Word in Passage) test or get stuck on any particular question, our Cloze Test (Missing Word in Passage) test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Cloze Test (Missing Word in Passage), exercise these advanced Cloze Test (Missing Word in Passage) questions with answers.

You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Cloze Test (Missing Word in Passage) Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2018 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.