Capital and Country Questions and Answers updated daily – General Knowledge

Capital and Country Questions: Solved 125 Capital and Country Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, General Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Capital and Country Questions

101. What is the name of capital of Czech Republic




SHOW ANSWER
Correct Ans:Prague
Explanation:
Workspace



102. What is the name of capital of Cyprus




SHOW ANSWER
Correct Ans:Nicosia
Explanation:
Workspace



103. What is the name of capital of Cuba




SHOW ANSWER
Correct Ans:Havana
Explanation:
Workspace



104. What is the name of capital of Croatia




SHOW ANSWER
Correct Ans:Zagreb
Explanation:
Workspace



105. What is the name of capital of Colombia




SHOW ANSWER
Correct Ans:Bogotá
Explanation:
Workspace



106. What is the name of capital of China




SHOW ANSWER
Correct Ans:Beijing
Explanation:
Workspace



107. What is the name of capital of Chile 




SHOW ANSWER
Correct Ans:Santiago
Explanation:
Santiago is the capital of Chile.
Workspace



108. What is the name of capital of Canada




SHOW ANSWER
Correct Ans:Ottawa
Explanation:
Workspace



109. What is the name of capital of Cameroon




SHOW ANSWER
Correct Ans:Yaoundé
Explanation:
Workspace



110. What is the name of capital of Cambodia




SHOW ANSWER
Correct Ans:Phnom
Explanation:
Workspace



111. What is the capital of Bulgaria?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Sofia
Explanation:
Workspace



112. What is the name of capital of Brazil




SHOW ANSWER
Correct Ans:Brasília
Explanation:
Workspace



113. What is the name of capital of Bolivia




SHOW ANSWER
Correct Ans:Sucre
Explanation:
Workspace



114. What is the name of capital of Bhutan




SHOW ANSWER
Correct Ans:Thimphu
Explanation:
Workspace



115. What is the name of capital of Bermuda




SHOW ANSWER
Correct Ans:Hamilton
Explanation:
Workspace



116. What is the name of capital of Belgium




SHOW ANSWER
Correct Ans:Brussels
Explanation:
Workspace



117. What is the name of capital of Belarus




SHOW ANSWER
Correct Ans:Minsk
Explanation:
Workspace



118. What is the name of capital of Barbados




SHOW ANSWER
Correct Ans:Bridgetown
Explanation:
Workspace



119. What is the name of capital of Bangladesh




SHOW ANSWER
Correct Ans:Dhaka
Explanation:
Workspace



120. What is the name of capital of Bahrain




SHOW ANSWER
Correct Ans:Manama
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Capital and Country questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Capital and Country @ Fresherslive

This page provides important questions on Capital and Country along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Capital and Country questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Capital and Country Online tests. Capital and Country Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Capital and Country Test questions Online @ Fresherslive?

Capital and Country questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Capital and Country may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Capital and Country questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Capital and Country questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Capital and Country in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Capital and Country Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Capital and Country test or get stuck on any particular question, our Capital and Country test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Capital and Country, exercise these advanced Capital and Country questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Capital and Country Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status