Capital and Country Questions and Answers updated daily – General Knowledge

Capital and Country Questions: Solved 125 Capital and Country Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, General Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Capital and Country Questions

61. What is the name of capital of Mongolia




SHOW ANSWER
Correct Ans:Ulaanbaatar
Explanation:
Workspace



62. What is the name of capital of Monaco




SHOW ANSWER
Correct Ans:Monaco
Explanation:
Workspace



63. What is the name of capital of Mexico




SHOW ANSWER
Correct Ans:Mexico City
Explanation:
Workspace



64. What is the name of capital of Mauritius




SHOW ANSWER
Correct Ans:Port Louis
Explanation:
Workspace



65. What is the name of capital of Malta




SHOW ANSWER
Correct Ans:Valletta
Explanation:
Workspace



66. What is the name of capital of Mali 




SHOW ANSWER
Correct Ans:Bamako
Explanation:
Bamako is the of capital of Mali.
Workspace



67. What is the name of capital of Maldives




SHOW ANSWER
Correct Ans:Malé
Explanation:
Workspace



68. What is the name of capital of Malaysia




SHOW ANSWER
Correct Ans:Kuala Lumpur
Explanation:
Workspace



69. What is the name of capital of Madagascar




SHOW ANSWER
Correct Ans:Antananarivo
Explanation:
Workspace



70. What is the name of capital of Luxembourg




SHOW ANSWER
Correct Ans:Luxembourg
Explanation:
Workspace



71. What is the name of capital of Lithuania




SHOW ANSWER
Correct Ans:Vilnius
Explanation:
Workspace



72. What is the name of capital of Libya




SHOW ANSWER
Correct Ans:Tripoli
Explanation:
Workspace



73. What is the name of capital of Liberia




SHOW ANSWER
Correct Ans:Monrovia
Explanation:
Workspace



74. What is the name of capital of Lebanon




SHOW ANSWER
Correct Ans:Beirut
Explanation:
Workspace



75. What is the name of capital of Latvia




SHOW ANSWER
Correct Ans:Riga
Explanation:
Workspace



76. What is the name of capital of Laos




SHOW ANSWER
Correct Ans:Vientiane
Explanation:
Workspace



77. What is the name of capital of Kyrgyzstan




SHOW ANSWER
Correct Ans:Bishkek
Explanation:
Workspace



78. What is the name of capital of Kenya




SHOW ANSWER
Correct Ans:Nairobi
Explanation:
Workspace



79. What is the name of capital of Kazakhstan




SHOW ANSWER
Correct Ans:Astana
Explanation:
Workspace



80. What is the name of capital of Japan




SHOW ANSWER
Correct Ans:Tokyo
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Capital and Country questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Capital and Country @ Fresherslive

This page provides important questions on Capital and Country along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Capital and Country questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Capital and Country Online tests. Capital and Country Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Capital and Country Test questions Online @ Fresherslive?

Capital and Country questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Capital and Country may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Capital and Country questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Capital and Country questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Capital and Country in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Capital and Country Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Capital and Country test or get stuck on any particular question, our Capital and Country test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Capital and Country, exercise these advanced Capital and Country questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Capital and Country Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status