Capital and Country Questions and Answers updated daily – General Knowledge

Capital and Country Questions: Solved 125 Capital and Country Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, General Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Capital and Country Questions

41. What is the name of capital of Romania




SHOW ANSWER
Correct Ans:Bucharest
Explanation:
Workspace



42. What is the name of capital of Qatar




SHOW ANSWER
Correct Ans:Doha
Explanation:
Workspace



43. What is the name of capital of Portugal




SHOW ANSWER
Correct Ans:Lisbon
Explanation:
Workspace



44. What is the name of capital of Poland




SHOW ANSWER
Correct Ans:Warsaw
Explanation:
Workspace



45. What is the name of capital of Philippines




SHOW ANSWER
Correct Ans:Manila
Explanation:
Workspace



46. What is the name of capital of Peru




SHOW ANSWER
Correct Ans:Lima
Explanation:
Workspace



47. What is the name of capital of Paraguay




SHOW ANSWER
Correct Ans:Asunción
Explanation:
Workspace



48. What is the name of capital of Panama




SHOW ANSWER
Correct Ans:Panama City
Explanation:
Workspace



49. What is the name of capital of Pakistan




SHOW ANSWER
Correct Ans:Islamabad
Explanation:
Workspace



50. What is the name of capital of Oman




SHOW ANSWER
Correct Ans:Muscat
Explanation:
Workspace



51. What is the name of capital of Norway




SHOW ANSWER
Correct Ans:Oslo
Explanation:
Workspace



52. What is the name of capital of North Korea




SHOW ANSWER
Correct Ans:Pyongyang
Explanation:
Workspace



53. What is the name of capital of Nigeria




SHOW ANSWER
Correct Ans:Abuja
Explanation:
Workspace



54. What is the name of capital of Nicaragua




SHOW ANSWER
Correct Ans:Managua
Explanation:
Workspace



55. What is the name of capital of Netherlands




SHOW ANSWER
Correct Ans:Amsterdam
Explanation:
Workspace



56. What is the name of capital of Nepal




SHOW ANSWER
Correct Ans:Kathmandu
Explanation:
Workspace



57. What is the name of capital of Namibia




SHOW ANSWER
Correct Ans:Windhoek
Explanation:
Workspace



58. What is the name of capital of Myanmar (Burma)




SHOW ANSWER
Correct Ans:Naypyidaw
Explanation:
Workspace



59. What is the name of capital of Mozambique




SHOW ANSWER
Correct Ans:Maputo
Explanation:
Workspace



60. What is the name of capital of Morocco




SHOW ANSWER
Correct Ans:Rabat
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Capital and Country questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Capital and Country @ Fresherslive

This page provides important questions on Capital and Country along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Capital and Country questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Capital and Country Online tests. Capital and Country Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Capital and Country Test questions Online @ Fresherslive?

Capital and Country questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Capital and Country may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Capital and Country questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Capital and Country questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Capital and Country in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Capital and Country Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Capital and Country test or get stuck on any particular question, our Capital and Country test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Capital and Country, exercise these advanced Capital and Country questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Capital and Country Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status