Capital and Country Questions and Answers updated daily – General Knowledge

Capital and Country Questions: Solved 125 Capital and Country Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, General Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Capital and Country Questions

21. What is the name of capital of Tanzania




SHOW ANSWER
Correct Ans:Dodoma
Explanation:
Workspace



22. What is the name of capital of Tajikistan




SHOW ANSWER
Correct Ans:Dushanbe
Explanation:
Workspace



23. What is the name of capital of Taiwan




SHOW ANSWER
Correct Ans:Taipei
Explanation:
Workspace



24. What is the name of capital of Syria




SHOW ANSWER
Correct Ans:Damascus
Explanation:
Workspace



25. What is the name of capital of Switzerland




SHOW ANSWER
Correct Ans:Bern
Explanation:
Workspace



26. What is the name of capital of Sweden




SHOW ANSWER
Correct Ans:Stockholm
Explanation:
Workspace



27. What is the name of capital of Sudan




SHOW ANSWER
Correct Ans:Khartoum
Explanation:
Workspace



28. What is the name of capital of Sri Lanka




SHOW ANSWER
Correct Ans:Colombo
Explanation:
Workspace



29. What is the name of capital of Spain




SHOW ANSWER
Correct Ans:Madrid
Explanation:
Workspace



30. What is the name of capital of South Sudan




SHOW ANSWER
Correct Ans:Juba South
Explanation:
Workspace



31. What is the name of capital of South Korea




SHOW ANSWER
Correct Ans:Seoul
Explanation:
Workspace



32. What is the name of capital of South Africa




SHOW ANSWER
Correct Ans:Cape Town
Explanation:
Workspace



33. What is the name of capital of Somalia




SHOW ANSWER
Correct Ans:Mogadishu
Explanation:
Workspace



34. What is the name of capital of Slovakia




SHOW ANSWER
Correct Ans:Bratislava
Explanation:
Workspace



35. What is the name of capital of Sierra Leone




SHOW ANSWER
Correct Ans:Freetown
Explanation:
Workspace



36. What is the name of capital of Seychelles




SHOW ANSWER
Correct Ans:Victoria
Explanation:
Workspace



37. What is the name of capital of Serbia




SHOW ANSWER
Correct Ans:Belgrade
Explanation:
Workspace



38. What is the name of capital of Saudi Arabia




SHOW ANSWER
Correct Ans:Riyadh
Explanation:
Workspace



39. What is the name of capital of Rwanda




SHOW ANSWER
Correct Ans:Kigali
Explanation:
Workspace



40. What is the name of capital of Russia




SHOW ANSWER
Correct Ans:Moscow
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Capital and Country questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Capital and Country @ Fresherslive

This page provides important questions on Capital and Country along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Capital and Country questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Capital and Country Online tests. Capital and Country Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Capital and Country Test questions Online @ Fresherslive?

Capital and Country questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Capital and Country may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Capital and Country questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Capital and Country questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Capital and Country in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Capital and Country Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Capital and Country test or get stuck on any particular question, our Capital and Country test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Capital and Country, exercise these advanced Capital and Country questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Capital and Country Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status