Books and Authors Questions and Answers updated daily – General Knowledge

Books and Authors Questions: Solved 184 Books and Authors Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, General Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Books and Authors Questions

161. What is the title of the biography of Sachin released recently?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Playing it my way
Explanation:
Workspace



162. Who wrote the book 'Gone Girl'?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Gillian Flynn
Explanation:
Workspace



163. “Twenty Years in a Decade” is an autobiography of ________




SHOW ANSWER
Correct Ans:Shah Rukh Khan
Explanation:
Workspace



164. Who among the following is the author of the book “Redesigning the Aeroplane While Flying”?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Arun Maira
Explanation:
Workspace



165. The last book authored by Khushwant Singh is ________




SHOW ANSWER
Correct Ans:The Good, the Bad and the Ridiculous
Explanation:
Workspace



166. Irish author Elimear McBride won the 2014 Bailey’s Women’s Prize for Fiction for her novel _________




SHOW ANSWER
Correct Ans:A Girl is a Half-formed Thing
Explanation:
Workspace



167. Which of the following book has been released by Mrs. Kiran Bedi in Feb 2015 ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Kaise Bani Top cop
Explanation:
Workspace



168. Maya Angelou who passed away recently, was a famous ___?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Poet
Explanation:
Workspace



169. Who among the following is the author of the novel “The Lowland”?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Jhumpa Lahiri
Explanation:
Workspace



170. Who has written the book 'My Frozen Turbulence in Kashmir' ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Jagmohan
Explanation:
Workspace



171. Who is the author of the book 'Nineteen Eighty Four' ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:George Orwell
Explanation:
Workspace



172. Which among the following books is not authored by J K Rowling?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Spy Man
Explanation:
Workspace



173. Who wrote 'War and Peace'?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Leo Tolstoy
Explanation:
Workspace



174. Who is the author of book title - My Favourite Nature Stories ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Ruskin Bond
Explanation:
Workspace



175. Who is the author of book title - A Call to Mercy : Hearts to Love, Hands to Serve ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Mother Teresa
Explanation:
Workspace



176. Who is the author of book title in Book Gujarat Files : Anatomy of a Cover Up ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Rana Ayyub
Explanation:
Workspace



177. Who is the Author of book title - The Unseen Indira Gandhi ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:KP Mathur
Explanation:
Workspace



178. Who is the author of book "A Life in Diplomacy " ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Maharaja krishna Rasgotra
Explanation:
Workspace



179. Who is the author of book "Rustom and the Last Storyteller of Almora "?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Gaurav Parab
Explanation:
Workspace



180. Who is the author of book "When Breath Becomes Air"?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Paul Kalanithi
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Books and Authors questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Books and Authors @ Fresherslive

This page provides important questions on Books and Authors along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Books and Authors questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Books and Authors Online tests. Books and Authors Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Books and Authors Test questions Online @ Fresherslive?

Books and Authors questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Books and Authors may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Books and Authors questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Books and Authors questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Books and Authors in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Books and Authors Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Books and Authors test or get stuck on any particular question, our Books and Authors test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Books and Authors, exercise these advanced Books and Authors questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Books and Authors Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status