Books and Authors Questions and Answers updated daily – General Knowledge

Books and Authors Questions: Solved 184 Books and Authors Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, General Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Books and Authors Questions

81. Who is the author of the book Who was Shivaji ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Sri Govind Pansare
Explanation:
Workspace



82. Who is the author of the book A Kingdom for his Love




SHOW ANSWER
Correct Ans:Vani Mahesh and Shinie Antony
Explanation:
Workspace



83. Who is the author of the book Transcendence




SHOW ANSWER
Correct Ans:Apj Abdul Kalam
Explanation:
Workspace



84. Who is the author of the book MARU BHARAT SARU BHARAT? (My India Noble India)




SHOW ANSWER
Correct Ans:Jain Acharya Ratnasundar Surishwarji Maharaj
Explanation:
Workspace



85. Who is the author of the book The Z Factor




SHOW ANSWER
Correct Ans:Shri Subhash Chandra
Explanation:
Workspace



86. Who is the author of the book Tolerance




SHOW ANSWER
Correct Ans:Mamata Banerjee
Explanation:
Workspace



87. Who is the author of the book The Turbulent Years – 1980-1996 – Vol II




SHOW ANSWER
Correct Ans:Pranab mukherjee
Explanation:
Workspace



88. Who is the author of the book Little Men and Little Women.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Louisa May Alcott
Explanation:
Workspace



89. Who is the author of the book The Prince.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Niccolo Machiavelli
Explanation:
Workspace



90. Who is the author of the book Oedipus Rex.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Sophocles
Explanation:
Workspace



91. Who is the author of the book 'War and Peace'.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Leo Tolstoy
Explanation:
Workspace



92. Who is the author of the book 'Jungle Book'?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Rudyard Kipling
Explanation:
Workspace



93. Who is the author of the book Gandhi : An Illustrated Biography?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Pramod Kapoor
Explanation:
Workspace



94. Who is the author of book Buy Standing Guard: A Year in Opposition




SHOW ANSWER
Correct Ans:P Chidambaram
Explanation:
Workspace



95. Who is the author of 'The Kiss of Life' book?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Emraan Hashmi
Explanation:
Workspace



96. The Kiss of Life book has been published in which publication in three Indian languages?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Penguin Books
Explanation:
Workspace



97. Who is the author of 'Chandra Shekhar: A Political Biography' ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Yogendra Bali
Explanation:
Workspace



98. Who is the author of 'A State in Denial'?




SHOW ANSWER
Correct Ans:BG Verghese
Explanation:
Workspace



99. Who is the author of 'First Folio'?




SHOW ANSWER
Correct Ans:William Shakespeare
Explanation:
Workspace



100. Who is the author of book Endurance: My Year in Space and Our Journey to Mars to be released in November 2017?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Scott Kelly
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Books and Authors questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Books and Authors @ Fresherslive

This page provides important questions on Books and Authors along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Books and Authors questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Books and Authors Online tests. Books and Authors Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Books and Authors Test questions Online @ Fresherslive?

Books and Authors questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Books and Authors may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Books and Authors questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Books and Authors questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Books and Authors in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Books and Authors Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Books and Authors test or get stuck on any particular question, our Books and Authors test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Books and Authors, exercise these advanced Books and Authors questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Books and Authors Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status