Books and Authors Questions and Answers updated daily – General Knowledge

Books and Authors Questions: Solved 184 Books and Authors Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, General Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Books and Authors Questions

61. Who is the author of the book Crusader or Conspirator? Coalgate and other Truths




SHOW ANSWER
Correct Ans:PC Parakh
Explanation:
Workspace



62. Who is the author of the book Walking With Giants 




SHOW ANSWER
Correct Ans:G. Ramachandran(former Finance Secretary )
Explanation:
Workspace



63. Who is the author of the book Lal Bahadur Shastri: Lessons in Leadership




SHOW ANSWER
Correct Ans:Pavan Choudary
Explanation:
Workspace



64. Who is the author of the book "The Wrong Enemy: America in Afghanistan, 2001- 2014"




SHOW ANSWER
Correct Ans:Carlotta Gall
Explanation:
Workspace



65. Who is the author of the book "Strictly Personal, Manmohan and Gursharan"?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Daman Singh
Explanation:
Workspace



66. Who is the author of the book Rationalised Roman for Kashmiri




SHOW ANSWER
Correct Ans:Dr R L Bhat
Explanation:
Workspace



67. Who is the author of the book My Unforgettable Memories




SHOW ANSWER
Correct Ans:Mamata Banerjee
Explanation:
Workspace



68. Who is the author of the book Narendra Modi: A Political Biography




SHOW ANSWER
Correct Ans:Andy Marino
Explanation:
Workspace



69. Who is the author of the book The Sahara Testaments




SHOW ANSWER
Correct Ans:Tade Ipadeola
Explanation:
Workspace



70. Who is the author of the book My country My Life




SHOW ANSWER
Correct Ans:L.K.Advani
Explanation:
Workspace



71. Who is the author of the book China :Confucius in the Shadow




SHOW ANSWER
Correct Ans:Poonam Surie
Explanation:
Workspace



72. Who is the author of the book Farishta




SHOW ANSWER
Correct Ans:Patricia McArdle
Explanation:
Workspace



73. Who is the author of the book Indian Parliamentary Diplomacy




SHOW ANSWER
Correct Ans:Meira Kumar
Explanation:
Workspace



74. Who is the author of the book Super Economies




SHOW ANSWER
Correct Ans:Raghav Bahl
Explanation:
Workspace



75. Who is the author of the book Faces and Places Professor




SHOW ANSWER
Correct Ans:Deepak Nayyar
Explanation:
Workspace



76. Who is the author of the book Neither a Hawk nor a dove




SHOW ANSWER
Correct Ans:Khurshid M Kasuri
Explanation:
Workspace



77. Who is the author of the book Two Year Eight Months and Twenty –Eight Night




SHOW ANSWER
Correct Ans:Salman Rushdie
Explanation:
Workspace



78. Who is the author of the book The Red Sari




SHOW ANSWER
Correct Ans:Javier Moro
Explanation:
Workspace



79. Who is the author of the book Indian Paper Money




SHOW ANSWER
Correct Ans:Razack
Explanation:
Workspace



80. Who is the author of the book India 2016 & Bharat 2016




SHOW ANSWER
Correct Ans:Ministry of I & B
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Books and Authors questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Books and Authors @ Fresherslive

This page provides important questions on Books and Authors along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Books and Authors questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Books and Authors Online tests. Books and Authors Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Books and Authors Test questions Online @ Fresherslive?

Books and Authors questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Books and Authors may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Books and Authors questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Books and Authors questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Books and Authors in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Books and Authors Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Books and Authors test or get stuck on any particular question, our Books and Authors test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Books and Authors, exercise these advanced Books and Authors questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Books and Authors Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status