Books and Authors Questions and Answers updated daily – General Knowledge

Books and Authors Questions: Solved 184 Books and Authors Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, General Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Books and Authors Questions

41. In which of the following book authored by Sarinder Joshua




SHOW ANSWER
Correct Ans:Enoch, I am a British Indian
Explanation:
Workspace



42. Which of the following book is authored by Sachin Tendulkar and Boria Majumdar




SHOW ANSWER
Correct Ans:Playing It My Way
Explanation:
Workspace



43. Which of the following book is recently written by former Prime Minister Manmohan Singh?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Changing India
Explanation:
The book ‘Changing India’ was written by former Prime Minister Manmohan Singh. Titled 'Changing India', the five-volume book, published by Oxford University Press, the book is being described as a definitive expression of the former prime minister Manmohan Singh's perspectives on a wide range of economic, social and political issues as they evolved under his long and eventful career.
Workspace



44. Which of the following book is authored by Jhumpa Lahiri?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Lowland
Explanation:
Workspace



45. Which of the following book is authored by Jhumpa Lahiri




SHOW ANSWER
Correct Ans:Unaccustomed Earth
Explanation:
Workspace



46. In which of the following book authored by Naseeruddin Shah (Autobiography)




SHOW ANSWER
Correct Ans:And then One Day: A Memoir
Explanation:
Workspace



47. Which of the following book is authored by Jhumpa Lahiri?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Interpreter of Maladies
Explanation:
Workspace



48. In which of the following book authored by Arundhati Roy




SHOW ANSWER
Correct Ans:A Man and A Motorcycle, How Hamid Karzai Came to Power
Explanation:
Workspace



49. In which of the following book authored by Faraz Ahmad




SHOW ANSWER
Correct Ans:Assassination of Rajiv Gandhi: An Inside Job?
Explanation:
Workspace



50. In which of the following book authored by Adam Gilchrist




SHOW ANSWER
Correct Ans:True Colours
Explanation:
Workspace



51. In which of the following book authored by Bette Dam




SHOW ANSWER
Correct Ans:A Man and A Motorcycle, How Hamid Karzai Came to Power
Explanation:
Workspace



52. In which of the following book authored by Malala Yousafzai and Christina Lamb




SHOW ANSWER
Correct Ans:I am Malala
Explanation:
Workspace



53. Which of the following book is authored by Pt. Ravi Shankar




SHOW ANSWER
Correct Ans:My Music My Life
Explanation:
Workspace



54. Who is the author of the book The Lives of Others




SHOW ANSWER
Correct Ans:Neel Mukherjee
Explanation:
Workspace



55. Who is the author of the book One Life is Not Enough




SHOW ANSWER
Correct Ans:Natwar Singh
Explanation:
Workspace



56. Who is the author of the book "Syntheism - Creating God in The Internet Age"?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Alexander Bard
Explanation:
Workspace



57. Who is the author of the book Khushwantnama - The Lessons of My Life?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Khushwant Singh
Explanation:
Workspace



58. Who is the author of the book My Years with Rajiv and Sonia




SHOW ANSWER
Correct Ans:R.D.Pradhan
Explanation:
Workspace



59. Who is the author of the book God of Antarctica




SHOW ANSWER
Correct Ans:Yashwardhan Shukla
Explanation:
Workspace



60. Who is the author of the book The Accidental Prime Minister: the making and unmaking of Manmohan Singh




SHOW ANSWER
Correct Ans:Sanjaya Baru
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Books and Authors questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Books and Authors @ Fresherslive

This page provides important questions on Books and Authors along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Books and Authors questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Books and Authors Online tests. Books and Authors Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Books and Authors Test questions Online @ Fresherslive?

Books and Authors questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Books and Authors may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Books and Authors questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Books and Authors questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Books and Authors in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Books and Authors Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Books and Authors test or get stuck on any particular question, our Books and Authors test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Books and Authors, exercise these advanced Books and Authors questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Books and Authors Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status