Animals Questions and Answers updated daily – General Knowledge

Animals Questions: Solved 50 Animals Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, General Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Animals Questions

41. Which animal has no vocal chords




SHOW ANSWER
Correct Ans:Giraffes
Explanation:
Workspace



42. Goat is the National animal of which country




SHOW ANSWER
Correct Ans:Iraq
Explanation:
Workspace



43. Which animal can create the loudest sound among any living creature




SHOW ANSWER
Correct Ans:Humpback whales
Explanation:
Workspace



44. Which is the National Heritage animal of India




SHOW ANSWER
Correct Ans:Elephants
Explanation:
Workspace



45. Which is the National Animal of Australia




SHOW ANSWER
Correct Ans:Red kangaroo
Explanation:
Workspace



46. The age of a lion can be determined from its




SHOW ANSWER
Correct Ans:Length of tail
Explanation:
Workspace



47. Which animal has largest brain in the World




SHOW ANSWER
Correct Ans:Sperm Whale
Explanation:
Workspace



48. How long can a camel go without drinking water in the winter




SHOW ANSWER
Correct Ans:Seven Months
Explanation:
Workspace



49. How many hearts does an octopus have




SHOW ANSWER
Correct Ans:2
Explanation:
Workspace



50. Which is the National Animal of India




SHOW ANSWER
Correct Ans:Tiger
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Animals questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Animals @ Fresherslive

This page provides important questions on Animals along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Animals questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Animals Online tests. Animals Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Animals Test questions Online @ Fresherslive?

Animals questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Animals may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Animals questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Animals questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Animals in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Animals Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Animals test or get stuck on any particular question, our Animals test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Animals, exercise these advanced Animals questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Animals Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status