Animals Questions and Answers updated daily – General Knowledge

Animals Questions: Solved 50 Animals Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, General Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Animals Questions

21. Which is the only animal in which the male gives birth their young




SHOW ANSWER
Correct Ans:Seahorses
Explanation:
Workspace



22. Which animals is not there in Indian National Emblem




SHOW ANSWER
Correct Ans:Tiger
Explanation:
Workspace



23. Lion is the National Animal of which country




SHOW ANSWER
Correct Ans:Netherlands
Explanation:
Workspace



24. Which animal has the highest blood pressure than any other




SHOW ANSWER
Correct Ans:Giraffe
Explanation:
Workspace



25. Which part of the body is used by elephant to control the body temperature




SHOW ANSWER
Correct Ans:Ear
Explanation:
Workspace



26. How many animals are there in the National Emblem of India




SHOW ANSWER
Correct Ans:4
Explanation:
Workspace



27. Which animal is the National animal of Pakistan




SHOW ANSWER
Correct Ans:Markhor
Explanation:
Workspace



28. How many teeth does a bear have




SHOW ANSWER
Correct Ans:42 teeth
Explanation:
Workspace



29. Which one has the largest eye of any land animal




SHOW ANSWER
Correct Ans:Ostrich
Explanation:
Workspace



30. Which one is the slowest animal under water




SHOW ANSWER
Correct Ans:Seahorse
Explanation:
Workspace



31. Which one is the slowest moving land animal




SHOW ANSWER
Correct Ans:Snail
Explanation:
Workspace



32. Which animal is known as the best rain detector




SHOW ANSWER
Correct Ans:Elephant
Explanation:
Workspace



33. Which animal is the National Animal of Spain




SHOW ANSWER
Correct Ans:Bull
Explanation:
Workspace



34. Which animal has the sharpest hearing in the world




SHOW ANSWER
Correct Ans:Moth
Explanation:
Workspace



35. Which country flag has White Elephant




SHOW ANSWER
Correct Ans:Thailand
Explanation:
Workspace



36. Which animal is shown on the logo of WWF (World Wildlife Fund)




SHOW ANSWER
Correct Ans:Panda
Explanation:
Workspace



37. Which animal has no blood




SHOW ANSWER
Correct Ans:Jellyfish
Explanation:
Workspace



38. Which animal can see both infrared and ultraviolet light




SHOW ANSWER
Correct Ans:Goldfish
Explanation:
Workspace



39. Cow is the national animal of which country




SHOW ANSWER
Correct Ans:Nepal
Explanation:
Workspace



40. A baby kangaroo is also known as




SHOW ANSWER
Correct Ans:Joey
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Animals questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Animals @ Fresherslive

This page provides important questions on Animals along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Animals questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Animals Online tests. Animals Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Animals Test questions Online @ Fresherslive?

Animals questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Animals may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Animals questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Animals questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Animals in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Animals Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Animals test or get stuck on any particular question, our Animals test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Animals, exercise these advanced Animals questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Animals Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status