Active/Passive Voice Questions and Answers updated daily – English

Active/Passive Voice Questions: Solved 658 Active/Passive Voice Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Active/Passive Voice Questions

In the following question sentence is given in Active/Passive voice. Out of the given options select that option which expresses the same sentence in Passive/Active voice.

Refer the above for the Questions 101 to 100
101. The driver was blowing the horn.




SHOW ANSWER
Correct Ans:The horn was blown by the driver.
Explanation:
Workspace



In the following question sentence is given in Active/Passive voice. Out of the given options select that option which expresses the same sentence in Passive/Active voice.

Refer the above for the Questions 102 to 101
102. Her manners pleased us very much.




SHOW ANSWER
Correct Ans:We pleased her very much with manners.
Explanation:
Workspace



In the following question sentence is given in Active/Passive voice. Out of the given options select that option which expresses the same sentence in Passive/Active voice.

Refer the above for the Questions 103 to 102
103. They proposed to hold a meeting.




SHOW ANSWER
Correct Ans:A meeting had to be proposed to be held by them.
Explanation:
Workspace



In the following question sentence is given in Active/Passive voice. Out of the given options select that option which expresses the same sentence in Passive/Active voice.

Refer the above for the Questions 104 to 103
104. Have you been shown what to do?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Has you been shown what to do?
Explanation:
Workspace



In the following question sentence is given in Active/Passive voice. Out of the given options select that option which expresses the same sentence in Passive/Active voice.

Refer the above for the Questions 105 to 104
105. Bipin was not told about the meeting.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Bipin was not told about the meeting.
Explanation:
Workspace



In the following question sentence is given in Active/Passive voice. Out of the given options select that option which expresses the same sentence in Passive/Active voice.

Refer the above for the Questions 106 to 105
106. He wasn't given the information he needed.




SHOW ANSWER
Correct Ans:He needed the information he wasn't given.
Explanation:
Workspace



In the following question sentence is given in Active/Passive voice. Out of the given options select that option which expresses the same sentence in Passive/Active voice.

Refer the above for the Questions 107 to 106
107. Aditya saw Dinesh shopping at the mall.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Dinesh is seen shopping at the mall by Aditya.
Explanation:
Workspace



In the following question sentence is given in Active/Passive voice. Out of the given options select that option which expresses the same sentence in Passive/Active voice.

Refer the above for the Questions 108 to 107
108. I don't like people telling what to do.




SHOW ANSWER
Correct Ans:I don't like it when people are telling me what to do.
Explanation:
Workspace



In the following question sentence is given in Active/Passive voice. Out of the given options select that option which expresses the same sentence in Passive/Active voice.

Refer the above for the Questions 109 to 108
109. He was driving the car so fast that it skidded on the snowy road.




SHOW ANSWER
Correct Ans:The car was driven by him so fast that it skidded on the snowy road.
Explanation:
Workspace



In the following question sentence is given in Active/Passive voice. Out of the given options select that option which expresses the same sentence in Passive/Active voice.

Refer the above for the Questions 110 to 109
110. She took the dog for a walk.




SHOW ANSWER
Correct Ans:The dog took a walk by her.
Explanation:
Workspace



In the following question sentence is given in Active/Passive voice. Out of the given options select that option which expresses the same sentence in Passive/Active voice.

Refer the above for the Questions 111 to 110
111. The waiter filled the glasses with water.




SHOW ANSWER
Correct Ans:The glasses filled with water by the waiter.
Explanation:
Workspace



In the following question sentence is given in Active/Passive voice. Out of the given options select that option which expresses the same sentence in Passive/Active voice.

Refer the above for the Questions 112 to 111
112. Trespassers shall be prosecuted.




SHOW ANSWER
Correct Ans:The authorities can prosecute trespassers
Explanation:
Workspace



In the following question sentence is given in Active/Passive voice. Out of the given options select that option which expresses the same sentence in Passive/Active voice.

Refer the above for the Questions 113 to 112
113. They will laugh at you.




SHOW ANSWER
Correct Ans:You may be laughed at by them.
Explanation:
Workspace



In the following question sentence is given in Active/Passive voice. Out of the given options select that option which expresses the same sentence in Passive/Active voice.

Refer the above for the Questions 114 to 113
114. The doctor advised me to give up sweets.




SHOW ANSWER
Correct Ans:The doctor advised to give up sweets me.
Explanation:
Workspace



In the following question sentence is given in Active/Passive voice. Out of the given options select that option which expresses the same sentence in Passive/Active voice.

Refer the above for the Questions 115 to 114
115. Will he have written a letter




SHOW ANSWER
Correct Ans:Will a letter to be written by him
Explanation:
Workspace



In the following question sentence is given in Active/Passive voice. Out of the given options select that option which expresses the same sentence in Passive/Active voice.

Refer the above for the Questions 116 to 115
116. Rita rescued three puppies.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Three puppies are rescued by Rita.
Explanation:
Workspace



In the following question sentence is given in Active/Passive voice. Out of the given options select that option which expresses the same sentence in Passive/Active voice.

Refer the above for the Questions 117 to 116
117. Leo Tolstoy wrote 'War and Peace'.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Leo Tolstoy wrote 'War and Peace'.
Explanation:
Workspace



In the following question sentence is given in Active/Passive voice. Out of the given options select that option which expresses the same sentence in Passive/Active voice.

Refer the above for the Questions 118 to 117
118. He made us work.




SHOW ANSWER
Correct Ans:He made us work.
Explanation:
Workspace



In the following question sentence is given in Active/Passive voice. Out of the given options select that option which expresses the same sentence in Passive/Active voice.

Refer the above for the Questions 119 to 118
119. They have spotted me in the crowd.




SHOW ANSWER
Correct Ans:I would have been spotted by them in the crowd.
Explanation:
Workspace



In the following question sentence is given in Active/Passive voice. Out of the given options select that option which expresses the same sentence in Passive/Active voice.

Refer the above for the Questions 120 to 119
120. Do not inform the police about the robbery




SHOW ANSWER
Correct Ans:The police do not be about the robbery.
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Active/Passive Voice questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Active/Passive Voice @ Fresherslive

This page provides important questions on Active/Passive Voice along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Active/Passive Voice questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Active/Passive Voice Online tests. Active/Passive Voice Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Active/Passive Voice Test questions Online @ Fresherslive?

Active/Passive Voice questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Active/Passive Voice may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Active/Passive Voice questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Active/Passive Voice questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Active/Passive Voice in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Active/Passive Voice Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Active/Passive Voice test or get stuck on any particular question, our Active/Passive Voice test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Active/Passive Voice, exercise these advanced Active/Passive Voice questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Active/Passive Voice Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status