Active/Passive Voice Questions and Answers updated daily – English

Active/Passive Voice Questions: Solved 658 Active/Passive Voice Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Active/Passive Voice Questions

In the following questions, a sentence has been given in Active / Passive Voice. Out of the four alternatives suggested, select the one which best expresses the same sentence in Passive / Active Voice and mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 641 to 640
641. You must look into this matter.




SHOW ANSWER
Correct Ans:This matter must be looked into by you
Explanation:
Workspace



In the following questions, a sentence has been given in Active / Passive Voice. Out of the four alternatives suggested, select the one which best expresses the same sentence in Passive / Active Voice and mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 642 to 641
642. The clown was being laughed at by them




SHOW ANSWER
Correct Ans:They were laughing at the clown.
Explanation:
Workspace



In the following questions, a sentence has been given in Active / Passive Voice. Out of the four alternatives suggested, select the one which best expresses the same sentence in Passive / Active Voice and mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 643 to 642
643. I know him.




SHOW ANSWER
Correct Ans:He is known to me
Explanation:
Workspace



In the following questions, a sentence has been given in Active / Passive Voice. Out of the four alternatives suggested, select the one which best expresses the same sentence in Passive / Active Voice and mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 644 to 643
644. The car was being cleaned by its owner.




SHOW ANSWER
Correct Ans:The owner was cleaning his car
Explanation:
Workspace



In the following questions, a sentence has been given in Active / Passive Voice. Out of the four alternatives suggested, select the one which best expresses the same sentence in Passive / Active Voice and mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 645 to 644
645. The house will be built by the construction crew in five months.




SHOW ANSWER
Correct Ans:The construction crew will build the house in five months.
Explanation:
Workspace



In the following questions, a sentence has been given in Active / Passive Voice. Out of the four alternatives suggested, select the one which best expresses the same sentence in Passive / Active Voice and mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 646 to 645
646. Rishabh will bring a pen for me.




SHOW ANSWER
Correct Ans:The pen will be brought for me by Rishabh
Explanation:
Workspace



In the following questions, a sentence has been given in Active / Passive Voice. Out of the four alternatives suggested, select the one which best expresses the same sentence in Passive / Active Voice and mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 647 to 646
647. The government has built a new road in this area




SHOW ANSWER
Correct Ans:A new road had been built by the government in that area
Explanation:
Workspace



In the following questions, a sentence has been given in Active / Passive Voice. Out of the four alternatives suggested, select the one which best expresses the same sentence in Passive / Active Voice and mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 648 to 647
648. We serve all main courses with vegetables and
salad.




SHOW ANSWER
Correct Ans:All main courses with vegetable and salad served by us.
Explanation:
Workspace



In the following questions, a sentence has been given in Active / Passive Voice. Out of the four alternatives suggested, select the one which best expresses the same sentence in Passive / Active Voice and mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 649 to 648
649. The loud noise frightened the baby.




SHOW ANSWER
Correct Ans:The baby was frightened by the loud noise
Explanation:
Workspace



In the following questions, a sentence has been given in Active / Passive Voice. Out of the four alternatives suggested, select the one which best expresses the same sentence in Passive / Active Voice and mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 650 to 649
650. Have you finished the lecture?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Has the lecture been finished by you?
Explanation:
Workspace



In the following questions, a sentence has been given in Active / Passive Voice. Out of the four alternatives suggested, select the one which best expresses the same sentence in Passive / Active Voice and mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 651 to 650
651. The postmaster was bitten by the dog.




SHOW ANSWER
Correct Ans:The dog bit the postmaster.
Explanation:
Workspace



In the following questions, a sentence has been given in Active / Passive Voice. Out of the four alternatives suggested, select the one which best expresses the same sentence in Passive / Active Voice and mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 652 to 651
652. They will not be helped by us.




SHOW ANSWER
Correct Ans:We will not help them.
Explanation:
Workspace



In the following questions, a sentence has been given in Active / Passive Voice. Out of the four alternatives suggested, select the one which best expresses the same sentence in Passive / Active Voice and mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 653 to 652
653. They sent me a message.




SHOW ANSWER
Correct Ans:A message was sent to me by them
Explanation:
Workspace



In the following questions, a sentence has been given in Active / Passive Voice. Out of the four alternatives suggested, select the one which best expresses the same sentence in Passive / Active Voice and mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 654 to 653
654. Were you stared at by him?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Did he stare at you?
Explanation:
Workspace



In the following questions, a sentence has been given in Active / Passive Voice. Out of the four alternatives suggested, select the one which best expresses the same sentence in Passive / Active Voice and mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 655 to 654
655. The masons are building the house.




SHOW ANSWER
Correct Ans:The house is being built by the masons.
Explanation:
Workspace



In the following questions, a sentence has been given in Active / Passive Voice. Out of the four alternatives suggested, select the one which best expresses the same sentence in Passive / Active Voice and mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 656 to 655
656. She laughed at the beggar.




SHOW ANSWER
Correct Ans:The beggar was laughed by her.
Explanation:
Workspace



In the following questions, a sentence has been given in Active / Passive Voice. Out of the four alternatives suggested, select the one which best expresses the same sentence in Passive / Active Voice and mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 657 to 656
657. They built this house in 1990.




SHOW ANSWER
Correct Ans:This house was built in 1990 by them
Explanation:
Workspace



In the following questions, a sentence has been given in Active / Passive Voice. Out of the four alternatives suggested, select the one which best expresses the same sentence in Passive / Active Voice and mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 658 to 657
658. This pot contains water.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Water is contained in this pot.
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Active/Passive Voice questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Active/Passive Voice @ Fresherslive

This page provides important questions on Active/Passive Voice along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Active/Passive Voice questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Active/Passive Voice Online tests. Active/Passive Voice Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Active/Passive Voice Test questions Online @ Fresherslive?

Active/Passive Voice questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Active/Passive Voice may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Active/Passive Voice questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Active/Passive Voice questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Active/Passive Voice in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Active/Passive Voice Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Active/Passive Voice test or get stuck on any particular question, our Active/Passive Voice test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Active/Passive Voice, exercise these advanced Active/Passive Voice questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Active/Passive Voice Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status