Verification of Truth Questions and Answers updated daily – Verbal Ability

20 Verification of Truth Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Verbal Ability Verification of Truth online test. Verification of Truth Questions with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Verification of Truth Questions

1. A camera always has


SHOW ANSWER
Correct Ans:lens
Workspace



2. Which one of the following is always associated with 'tree'?


SHOW ANSWER
Correct Ans:roots
Workspace



3. If we are going early in the morning towards the south the sun will be visible at our left:


SHOW ANSWER
Correct Ans:always
Explanation:
Early in the morning the sun is in the direction of east. If we are going towards the south, our face will be in the direction of South and our left hand will be in the direction of east.Hence if we go early in the morning towards the south the sun will always be visible at our left.
Workspace



4. A disease always has


SHOW ANSWER
Correct Ans:cause
Workspace



5. Danger always involves


SHOW ANSWER
Correct Ans:fear
Workspace



6. A car always has


SHOW ANSWER
Correct Ans:wheels
Workspace



7. Which one of the following is always found in 'Remedy of fault'?


SHOW ANSWER
Correct Ans:fault
Workspace



8. In India a widow can marry her brother-in-law although a man cannot marry the sister of his dead wife:


SHOW ANSWER
Correct Ans:sometimes
Explanation:
As there is no such tradition hence this will happen sometimes.
Workspace



9. A lotus flower always has


SHOW ANSWER
Correct Ans:petals
Workspace



10. A mirror always


SHOW ANSWER
Correct Ans:reflects
Workspace



11. A bulb always has


SHOW ANSWER
Correct Ans:filament
Workspace



12. Disclosure always involves


SHOW ANSWER
Correct Ans:exposition
Workspace



13. Which one of the following is always found in 'Wonder'?


SHOW ANSWER
Correct Ans:aastonishment
Workspace



14. A boy is sitting at the back seat of a car. When the driver suddenly starts moving the car (in forward direction), the boy experiences a backward force?


SHOW ANSWER
Correct Ans:always
Explanation:
When a car suddenly starts the lower part of the boy's body will be in the motion while his upper will be at rest.Hence he will always experience backward force:
Workspace



15. Which one of the following a 'Drama' must have?


SHOW ANSWER
Correct Ans:story
Workspace



16. What is found necessarily in milk?


SHOW ANSWER
Correct Ans:whiteness
Workspace



17. Yesterday I saw an ice cube which had already melted due to heat of a nearby furnace.


SHOW ANSWER
Correct Ans:never
Explanation:
Since the ice cube had already melted due to the heat of a nearby furnace so after this ice cannot remain as ice cube.
Workspace



18. A song always has


SHOW ANSWER
Correct Ans:word
Workspace



19. Which one of the following is always found in 'Bravery'?


SHOW ANSWER
Correct Ans:courage
Workspace



20. A train always has


SHOW ANSWER
Correct Ans:engine
Workspace




Are you seeking for good platform for practicing Verification of Truth questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Verification of Truth @ Fresherslive

This page provides important questions on Verification of Truth along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Verification of Truth questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Verification of Truth Online tests. Verification of Truth Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Verification of Truth Test questions Online @ Fresherslive?

Verification of Truth questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Verification of Truth may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Verification of Truth questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Verification of Truth questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Verification of Truth in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Verification of Truth Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Verification of Truth test or get stuck on any particular question, our Verification of Truth test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Verification of Truth, exercise these advanced Verification of Truth questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Verification of Truth Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.



Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2022 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status