Synonyms Questions and Answers updated daily – Verbal Ability

25 Synonyms Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Verbal Ability Synonyms online test. Synonyms Questions with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Synonyms Questions

1.     DEBACLE


SHOW ANSWER
Correct Ans:collapse
Workspace



2.     UNCOUTH


SHOW ANSWER
Correct Ans:rough
Workspace



3.     TEPID


SHOW ANSWER
Correct Ans:warm
Workspace



4.     MOROSE


SHOW ANSWER
Correct Ans:gloomy
Workspace



5.     SHIVER


SHOW ANSWER
Correct Ans:tremble
Workspace



6.      RABBLE


SHOW ANSWER
Correct Ans:mob
Workspace



7.      WARY


SHOW ANSWER
Correct Ans:vigilant
Workspace



8.     ZANY


SHOW ANSWER
Correct Ans:clown
Workspace



9.      ENTIRE


SHOW ANSWER
Correct Ans:whole
Workspace



10.       LYNCH


SHOW ANSWER
Correct Ans:kill
Workspace



11.       PIOUS


SHOW ANSWER
Correct Ans:devout
Workspace



12.     BARE


SHOW ANSWER
Correct Ans:uncovered
Workspace



13.      FEEBLE


SHOW ANSWER
Correct Ans:weak
Workspace



14.      TIMID


SHOW ANSWER
Correct Ans:shy
Workspace



15.       MOVING


SHOW ANSWER
Correct Ans:shifting
Workspace



16.    ABJECT


SHOW ANSWER
Correct Ans:miserable
Workspace



17.          ATTEMPT


SHOW ANSWER
Correct Ans:try
Workspace



18.      RESCUE


SHOW ANSWER
Correct Ans:help
Workspace



19.      FAKE


SHOW ANSWER
Correct Ans:imitation
Workspace



20.      DISTANT


SHOW ANSWER
Correct Ans:far
Workspace



21.      WARRIOR


SHOW ANSWER
Correct Ans:soldier
Workspace



22.        AUGUST


SHOW ANSWER
Correct Ans:dignified
Workspace



23.      VENT


SHOW ANSWER
Correct Ans:opening
Workspace



24.        BRIEF


SHOW ANSWER
Correct Ans:short
Workspace



25.      CORPULENT


SHOW ANSWER
Correct Ans:obese
Workspace




Are you seeking for good platform for practicing Synonyms questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Synonyms @ Fresherslive

This page provides important questions on Synonyms along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Synonyms questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Synonyms Online tests. Synonyms Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Synonyms Test questions Online @ Fresherslive?

Synonyms questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Synonyms may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Synonyms questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Synonyms questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Synonyms in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Synonyms Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Synonyms test or get stuck on any particular question, our Synonyms test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Synonyms, exercise these advanced Synonyms questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Synonyms Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.



Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2022 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status