Spotting Errors Questions and Answers updated daily – Verbal Ability

25 Spotting Errors Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Verbal Ability Spotting Errors online test. Spotting Errors Questions with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Spotting Errors Questions

1.       (solve as per the direction given above)


SHOW ANSWER
Correct Ans:to past time thus
Explanation:
to pass time thus
Workspace



2.    (solve as per the direction given above)


SHOW ANSWER
Correct Ans:isn't it?
Explanation:
didn't she
Workspace



3.     (solve as per the direction given above)


SHOW ANSWER
Correct Ans:i was there
Explanation:
'I have been there'
Workspace



4.     (solve as per the direction given above)


SHOW ANSWER
Correct Ans:my wife has got
Explanation:
my wife got
Workspace



5.     solve as per the direction given above


SHOW ANSWER
Correct Ans:he was in such hurry
Explanation:
He was in such a hurry
Workspace



6.      (solve as per the direction given above)


SHOW ANSWER
Correct Ans:to carry my luggages
Explanation:
to carry my baggage
Workspace



7.     solve as per the direction given above


SHOW ANSWER
Correct Ans:how i am
Explanation:
how I am going
Workspace



8.     (solve as per the direction given above)


SHOW ANSWER
Correct Ans:isn't it?
Explanation:
won't you
Workspace



9.       (solve as per the direction given above)


SHOW ANSWER
Correct Ans:no error
Workspace



10.     (solve as per the direction given above)


SHOW ANSWER
Correct Ans:within hundred yards
Explanation:
within a hundred yards
Workspace



11.      (solve as per the direction given above)


SHOW ANSWER
Correct Ans:enjoyed thoroughly
Explanation:
thoroughly enjoyed themselves
Workspace



12.      (solve as per the direction given above)


SHOW ANSWER
Correct Ans:on the 9th sep on five 'o clock
Workspace



13.     (solve as per the direction given above)


SHOW ANSWER
Correct Ans:in examinations
Explanation:
in the examinations
Workspace



14.     (solve as per the direction given above)


SHOW ANSWER
Correct Ans:five day week
Explanation:
five days a week
Workspace



15.       (solve as per the direction given above)


SHOW ANSWER
Correct Ans:he is going everyday
Explanation:
He goes everyday
Workspace



16.     (solve as per the direction given above)


SHOW ANSWER
Correct Ans:makes 
Explanation:
make
Workspace



17. (solve as per the direction given above)


SHOW ANSWER
Correct Ans:no error
Workspace



18. (solve as per the direction given above)


SHOW ANSWER
Correct Ans:i have got
Explanation:
i got
Workspace



19. (solve as per the direction given above)


SHOW ANSWER
Correct Ans:expressed doubt if
Explanation:
expressed doubt that
Workspace



20. (solve as per the direction given above)


SHOW ANSWER
Correct Ans:on behalf of the railways.
Explanation:
on the part of the railways
Workspace



21. (solve as per the direction given above)


SHOW ANSWER
Correct Ans:I will have helped him.
Workspace



22. (solve as per the direction given above)


SHOW ANSWER
Correct Ans:is free now from the narrow vested interests
Workspace



23. (solve as per the direction given above)


SHOW ANSWER
Correct Ans:I could not put up in a hotel
Workspace



24. (solve as per the direction given above)


SHOW ANSWER
Correct Ans:got drowned in the Pacific Ocean.
Workspace



25. Read the each sentence to find out whether there is any grammatical error in it. The error, if any will be in one part of the sentence. The letter of that part is the answer. If there is no error, the answer is 'D'. (Ignore the errors of punctuation, if any).


SHOW ANSWER
Correct Ans:We discussed about the problem so thoroughly
Workspace




Are you seeking for good platform for practicing Spotting Errors questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Spotting Errors @ Fresherslive

This page provides important questions on Spotting Errors along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Spotting Errors questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Spotting Errors Online tests. Spotting Errors Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Spotting Errors Test questions Online @ Fresherslive?

Spotting Errors questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Spotting Errors may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Spotting Errors questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Spotting Errors questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Spotting Errors in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Spotting Errors Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Spotting Errors test or get stuck on any particular question, our Spotting Errors test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Spotting Errors, exercise these advanced Spotting Errors questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Spotting Errors Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.



Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2022 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status