Spellings Questions and Answers updated daily – Verbal Ability



15 Spellings Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Verbal Ability Spellings online test. Spellings Questions with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Spellings Questions

1.
(solve as per the direction given above)



SHOW ANSWER
Correct Ans:Inoculation
Explanation:


2. (solve as per the direction given above)



SHOW ANSWER
Correct Ans:Satellite
Explanation:


3. (solve as per the direction given above)



SHOW ANSWER
Correct Ans:Accomplish
Explanation:


4. (solve as per the direction given above)



SHOW ANSWER
Correct Ans:Running
Explanation:


5. (solve as per the direction given above)



SHOW ANSWER
Correct Ans:Judicious
Explanation:


6.
Find the correctly spelt words. (solve as per the direction given above)



SHOW ANSWER
Correct Ans:Kleptomania
Explanation:


7. (solve as per the direction given above)



SHOW ANSWER
Correct Ans:Benefited
Explanation:


8. (solve as per the direction given above)



SHOW ANSWER
Correct Ans:Passenger
Explanation:


9. (solve as per the direction given above)



SHOW ANSWER
Correct Ans:Ominous
Explanation:


10. Spelling test - find correct spelling 



SHOW ANSWER
Correct Ans:Accommodate
Explanation:


11. Spelling test - find correct spelling



SHOW ANSWER
Correct Ans:Accessary
Explanation:


12. Spelling test - find correct spelling 



SHOW ANSWER
Correct Ans:Accelerate
Explanation:


13. Spelling test - find correct spelling



SHOW ANSWER
Correct Ans:Abbreviate
Explanation:


14. (solve as per the direction given above)



SHOW ANSWER
Correct Ans:Foreign
Explanation:


15.
Find the correctly spelt words. 



SHOW ANSWER
Correct Ans:Efficient
Explanation:


Are you seeking for good platform for practicing Spellings questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Spellings @ Fresherslive

This page provides important questions on Spellings along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Spellings questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Spellings Online tests. Spellings Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Spellings Test questions Online @ Fresherslive?

Spellings questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.

Practice in advance of similar questions on Spellings may improve your performance in the real Exams and Interview.

Time Management for answering the Spellings questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.

Through Fresherslive Spellings questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Spellings in short time and also in short cut method.

Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Spellings Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Spellings test or get stuck on any particular question, our Spellings test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Spellings, exercise these advanced Spellings questions with answers.

You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Spellings Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2017 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.