sentence correction Questions and Answers updated daily – Verbal Ability



20 sentence correction Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Verbal Ability sentence correction online test. sentence correction Questions with detailed description, explanation will help you to master the topic.

sentence correction Questions

1.      The prosecution failed in establish in every case today.



SHOW ANSWER
Correct Ans:to
Explanation:


2. The train will leave at 8.30 pm, we have been ready by 7.30pm so that, we can reach the station in time.



SHOW ANSWER
Correct Ans:must be
Explanation:


3. Later he became unpopular because he tried to lord it on his followers.



SHOW ANSWER
Correct Ans:to lord it over
Explanation:


4.    He dislikes the word dislike, isn't he



SHOW ANSWER
Correct Ans:does not he
Explanation:


5. Anand has the guts to rise from the occasion and come out successfully.



SHOW ANSWER
Correct Ans:to rise to
Explanation:


6. For many centuries in Indian History there was no city so famous like the city of Ujjain.



SHOW ANSWER
Correct Ans:as
Explanation:


7.     They are not beware of all the facts



SHOW ANSWER
Correct Ans:are not aware of
Explanation:


8. Anyone interested in the use of computers can learn much if you have access to a personal computer.



SHOW ANSWER
Correct Ans:he or she has access
Explanation:


9. She cooks, washes dishes, does her homework and then relaxing.



SHOW ANSWER
Correct Ans:then relaxes
Explanation:


10. Maria unnecessarily picked up a quarrel with Rani and left the party hurried.



SHOW ANSWER
Correct Ans:picked
Explanation:


11.    He found the gold coin as he cleans the floor.



SHOW ANSWER
Correct Ans:while cleaning
Explanation:


12. Why should the candidates be afraid of English Language is not clear.



SHOW ANSWER
Correct Ans:the candidates should be
Explanation:


13. He confidentially asked the crowd if they thought he was right and the crowd shouted that they did.



SHOW ANSWER
Correct Ans:no correction required
Explanation:


14. The intruder stood quietly for few moments



SHOW ANSWER
Correct Ans:for a few moments
Explanation:


15. Shapes of gods and goddess are worshipped by people.



SHOW ANSWER
Correct Ans:images
Explanation:


16. They were all shocked at his failure in the competition.



SHOW ANSWER
Correct Ans:no correction required
Explanation:


17. The man to who I sold my house was a cheat.



SHOW ANSWER
Correct Ans:to whom i sold
Explanation:


18. There are not many men who are so famous that they are frequently referred to by their short names only



SHOW ANSWER
Correct Ans:initials
Explanation:


19. You need not come unless you want to.



SHOW ANSWER
Correct Ans:You don't need to come unless you want to
Explanation:


20.
Which of phrases given below each sentence should replace the phrase printed in bold type to make the grammatically correct? If the sentence is correct as it is, mark 'E' as the answer.

The small child does whatever his father was done.



SHOW ANSWER
Correct Ans:does
Explanation:


Are you seeking for good platform for practicing sentence correction questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on sentence correction @ Fresherslive

This page provides important questions on sentence correction along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the sentence correction questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these sentence correction Online tests. sentence correction Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice sentence correction Test questions Online @ Fresherslive?

sentence correction questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.

Practice in advance of similar questions on sentence correction may improve your performance in the real Exams and Interview.

Time Management for answering the sentence correction questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.

Through Fresherslive sentence correction questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on sentence correction in short time and also in short cut method.

Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For sentence correction Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear sentence correction test or get stuck on any particular question, our sentence correction test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of sentence correction, exercise these advanced sentence correction questions with answers.

You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample sentence correction Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2017 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.