Selecting words Questions and Answers updated daily – Verbal Ability

25 Selecting words Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Verbal Ability Selecting words online test. Selecting words Questions with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Selecting words Questions

1. That rule is applicable ...... every one.


SHOW ANSWER
Correct Ans:to
Workspace



2. Farida sings very well and ...... does salim.


SHOW ANSWER
Correct Ans:so
Workspace



3. The waiter hasn't brought the coffee ...... I've been here an hour already.


SHOW ANSWER
Correct Ans:yet
Workspace



4. You haven't had your lunch yet, ...... you?


SHOW ANSWER
Correct Ans:have
Workspace



5. Brothers must live in harmony. They must never fall ......


SHOW ANSWER
Correct Ans:out
Workspace



6. I don't really know how to ...... the problem.


SHOW ANSWER
Correct Ans:tackle
Workspace



7. He became enamored ...... her grace when he first saw her dance.


SHOW ANSWER
Correct Ans:of
Workspace



8.   His father-in-law ...... him up in business.


SHOW ANSWER
Correct Ans:set
Workspace



9. If you persists in telling lies to me I shall sue you ...... slander.


SHOW ANSWER
Correct Ans:for
Workspace



10. The machine is difficult to build ...... easy to maintain.


SHOW ANSWER
Correct Ans:but
Workspace



11. She ...... a brief appearance at the end of party.


SHOW ANSWER
Correct Ans:put in
Workspace



12. I haven't seen you ...... a week.


SHOW ANSWER
Correct Ans:for
Workspace



13. In Bush, Saddam was up ...... more than his match.


SHOW ANSWER
Correct Ans:against
Workspace



14. It ...... that Prashant will not be selected for the post


SHOW ANSWER
Correct Ans:seems
Workspace



15. I hate sitting ...... him as he always smells of garlic.


SHOW ANSWER
Correct Ans:beside
Workspace



16. Jawaharlal spent his childhood ...... Anand Bhawan.


SHOW ANSWER
Correct Ans:at
Workspace



17. The paths of glory lead ...... to the grave.


SHOW ANSWER
Correct Ans:but
Workspace



18. The ruling party will have to put its own house ...... order.


SHOW ANSWER
Correct Ans:in
Workspace



19. Rohan and Rohit are twin brothers, but they do not look ......


SHOW ANSWER
Correct Ans:alike
Workspace



20. Piyush behaves strangely at times and, therefore, nobody gets ...... with him.


SHOW ANSWER
Correct Ans:along
Workspace



21. Man does not live by ...... alone.


SHOW ANSWER
Correct Ans:bread
Workspace



22. My uncle decided to take ...... and my sister to the market.


SHOW ANSWER
Correct Ans:me
Workspace



23. Success in this examination depends ...... hard work alone.


SHOW ANSWER
Correct Ans:on
Workspace



24. The grapes are now ...... enough to be picked.


SHOW ANSWER
Correct Ans:ripe
Workspace



25.    I saw a ...... of cows in the field.


SHOW ANSWER
Correct Ans:herd
Workspace




Are you seeking for good platform for practicing Selecting words questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Selecting words @ Fresherslive

This page provides important questions on Selecting words along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Selecting words questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Selecting words Online tests. Selecting words Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Selecting words Test questions Online @ Fresherslive?

Selecting words questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Selecting words may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Selecting words questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Selecting words questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Selecting words in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Selecting words Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Selecting words test or get stuck on any particular question, our Selecting words test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Selecting words, exercise these advanced Selecting words questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Selecting words Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.



Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2022 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status