Paragraph Formation Questions and Answers updated daily – Verbal Ability



10 Paragraph Formation Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Verbal Ability Paragraph Formation online test. Paragraph Formation Questions with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Paragraph Formation Questions

1. Which sentence should come first in the paragraph?



SHOW ANSWER
Correct Ans:4
Explanation:


2. Which sentence should come fifth in the paragraph?



SHOW ANSWER
Correct Ans:3
Explanation:


3. Which sentence should come second in the paragraph?



SHOW ANSWER
Correct Ans:1
Explanation:


4. Which sentence should come third in the paragraph?



SHOW ANSWER
Correct Ans:2
Explanation:


5.
In his literacy work he spoke of that province of human life which mere intellect does not speak.
He has also given innocent joy to many children by his stories like 'Kabuliwalah'
These songs are sung not only in bengal but all over the country.
Rabindranath's great works sprang from intensity of vision and feelings.
He sang of beauty and heroism, nobility and charm.
1.
Which sentence should come fourth in the paragraph?



SHOW ANSWER
Correct Ans:5
Explanation:


6. Which sentence should come first in the paragraph?



SHOW ANSWER
Correct Ans:3
Explanation:


7. Which sentence should come second in the paragraph?



SHOW ANSWER
Correct Ans:5
Explanation:


8. Which sentence should come fourth in the paragraph?



SHOW ANSWER
Correct Ans:1
Explanation:


9. Which sentence should come last in the paragraph?



SHOW ANSWER
Correct Ans:4
Explanation:


10.
Rearrange the following five sentences in proper sequence so as to for a meaningful paragraph, then answer the questions given below them.

After Examining him, the doctor smiled at him mischievously and took out a syringe.
Thinking that he was really sick, his father summoned the family doctor.
That day, Mintu wanted to take a day off from school
Immediately, Mintu jumped up from his bed and swore the he was fine
Therefor; he pretended to be sick and remained in bed.

Which sentence should come third in the paragraph?




SHOW ANSWER
Correct Ans:2
Explanation:


Are you seeking for good platform for practicing Paragraph Formation questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Paragraph Formation @ Fresherslive

This page provides important questions on Paragraph Formation along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Paragraph Formation questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Paragraph Formation Online tests. Paragraph Formation Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Paragraph Formation Test questions Online @ Fresherslive?

Paragraph Formation questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.

Practice in advance of similar questions on Paragraph Formation may improve your performance in the real Exams and Interview.

Time Management for answering the Paragraph Formation questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.

Through Fresherslive Paragraph Formation questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Paragraph Formation in short time and also in short cut method.

Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Paragraph Formation Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Paragraph Formation test or get stuck on any particular question, our Paragraph Formation test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Paragraph Formation, exercise these advanced Paragraph Formation questions with answers.

You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Paragraph Formation Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2017 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.