Antonyms Questions and Answers updated daily – Verbal Ability

20 Antonyms Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Verbal Ability Antonyms online test. Antonyms Questions with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Antonyms Questions

1.      CONCEDE


SHOW ANSWER
Correct Ans:refuse
Workspace



2.      CONFESS


SHOW ANSWER
Correct Ans:deny
Workspace



3.     FAMOUS


SHOW ANSWER
Correct Ans:unknown
Workspace



4.      LOVE


SHOW ANSWER
Correct Ans:hatred
Workspace



5.       DEAR


SHOW ANSWER
Correct Ans:cheap
Workspace



6.     COMFORT


SHOW ANSWER
Correct Ans:discomfort
Workspace



7.      COMMON


SHOW ANSWER
Correct Ans:rare
Workspace



8.      AWARE


SHOW ANSWER
Correct Ans:ignorant
Workspace



9.     EVASIVE


SHOW ANSWER
Correct Ans:honest
Workspace



10.     CULPABLE


SHOW ANSWER
Correct Ans:blameless
Workspace



11.     Busy


SHOW ANSWER
Correct Ans:relaxed
Workspace



12.     STARTLED


SHOW ANSWER
Correct Ans:relaxed
Workspace



13.      FRAUDULENT


SHOW ANSWER
Correct Ans:genuine
Workspace



14.     OBEYING


SHOW ANSWER
Correct Ans:ordering
Workspace



15.     MORTAL


SHOW ANSWER
Correct Ans:immortal
Workspace



16.      EXPAND


SHOW ANSWER
Correct Ans:condense
Workspace



17.     EXODUS


SHOW ANSWER
Correct Ans:influx
Workspace



18.      ARTIFICIAL


SHOW ANSWER
Correct Ans:natural
Workspace



19.     COMMISSIONED


SHOW ANSWER
Correct Ans:terminated
Workspace



20.      ENORMOUS


SHOW ANSWER
Correct Ans:tiny
Workspace




Are you seeking for good platform for practicing Antonyms questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Antonyms @ Fresherslive

This page provides important questions on Antonyms along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Antonyms questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Antonyms Online tests. Antonyms Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Antonyms Test questions Online @ Fresherslive?

Antonyms questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Antonyms may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Antonyms questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Antonyms questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Antonyms in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Antonyms Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Antonyms test or get stuck on any particular question, our Antonyms test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Antonyms, exercise these advanced Antonyms questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Antonyms Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.



Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2022 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status